Shadow Jeans: Τι ακριβώς είναι αυτό το νέο denim trend;

Shadow Jeans: Τι ακριβώς είναι αυτό το νέο denim trend;

Δεν λέμε να ξεχάσεις τα cropped flare τζιν παντελόνια, αλλά να προσθέσεις και αυτό το είδος στα jeans που πρέπει να γνωρίζεις φέτος.

shadow
6dfbf63cd1677c799037fa41b154a5aa

Έχουμε γράψει για εκκεντρικά jeans, για jeans που κολακεύουν όλους τους διαφορετικούς σωματότυπους, για fashion forward σχέδια, ακόμα και για τόσο άσχημα παντελόνια που το μόνο που κατάφεραν να μας προκαλέσουν είναι γέλια. Επίσης έχουμε υπεραναλύσει πως το Νο1 denim trend της σεζόν (το οποίο «κρατάει» εδώ και ένα χρόνο) είναι τα cropped flare jeans. Δεν αλλάζει κάτι με ό,τι θα γράψουμε παρακάτω. Δεν αναιρείται τίποτα από αυτά απλά έρχεται και μία νέα denim τάση να προστεθεί στις fashion πληροφορίες που συλλέγουμε για το φετινό καλοκαίρι. Μιλάμε για τα «shadow jeans», ή αλλιώς για τζιν παντελόνια με ένα είδος σκίασης στο μπροστινό μέρος τους. Συγκεκριμένα ένα ελαφρύ ξεθώριασμα που ξεκινάει από το γόνατο και ανεβαίνει προς τα πάνω, προς την αρχή των μηρών. Αυτό το σημείο σε αυτά τα denim παντελόνια είναι πιο ξεβαμμένο σε σχέση με το υπόλοιπο, εξού και το όνομα «σκιά» (=shadow).

Πιθανότατα αυτή την λεπτομέρεια δεν την είχες προσέξει ποτέ ξανά σε παντελόνι, αλλά από εδώ και μετά σου εφιστούμε την προσοχή αν θες να φοράς κυριολεκτικά την τελευταία λέξη της μόδας πάνω σου. Δεν πρόκειται για μία ιδιαίτερα εκκεντρική τάση ή ένα σχέδιο που δύσκολα θα φορέσεις δεύτερη φορά, οπότε αρκεί να πούμε πως αναλόγως την γραμμή του, στενή ή loose, συνδυάζεται με ό,τι θα συνδυαζόταν οποιοδήποτε jean... σχεδόν με τα πάντα δηλαδή. Την προσοχή σου μόνο αν είσαι και εσύ από τις κοπέλες που έχει τονισμένους μηρούς γιατί είναι πιθανό το συγκεκριμένο χρωματικό twist να τραβάει εκεί τα βλέμματα, πράγμα που δεν είναι το επιθυμητό όταν έχουμε κάποιους πόντους παραπάνω. Κατά τ’ άλλα πλεύσε ελεύθερα προς αυτή τη νέα τάση και κάν’ την εύκολα «δική σου».