Shiny Happy People: Οι λαμπερές φούστες θα φορεθούν και αυτή την άνοιξη

Shiny Happy People: Οι λαμπερές φούστες θα φορεθούν και αυτή την άνοιξη

Φούστες σε metallics, χρυσές και ασημί αποχρώσεις, με παγιέτες ή και χωρίς, θα σε κάνουν να λάμψεις φέτος την άνοιξη, σαν πραγματική star.

HOL 0127
How To Wear Metallics A Complete Street Style Guide 9

Στην sexy mini ή στην σοφιστικέ midi εκδοχή της η μεταλιζέ φούστα είναι το κομμάτι που θα δώσει «φως» και ένταση, ακόμα και στο πιο απλό σύνολό σου. Φέτος την άνοιξη μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ένα mix&match που μας προκαλεί να τη συνδυάσουμε με oversized μπλούζες, loafers και κοκάλινα μυωπικά γυαλιά. Για ένα λιγότερο geeky και περισσότερο preppy look μπορείς να φορέσεις τη δική σου «λαμπερή» φούστα με λευκό πουκάμισο, γραβάτα-φουλάρι και γόβες. Ένα ρούχο με τέτοια δυναμική καλό είναι να μην συνδυάζεται με κάτι εξίσου glam. Bαμβακερά τοπ και logo T-shirts θα κάνουν τη φούστα μας να δείχνει πιο προσιτή και θα την βοηθάνε να εναρμονιστεί πιο εύκολα σε all day σύνολα.

Αν πάλι θέλεις να την φορέσεις αποκλειστικά για να κάνεις μία grande εμφάνιση, φρόντισε να την «μπλέξεις» με disco ενδυματολογικά στοιχεία, όπως κομμάτια με τρουκς και τονισμένους ώμους. Το αποτέλεσμα θα είναι funky και άκρως νεανικό. Οι πτυχώσεις θα κάνουν αυτόματα την φούστα σου girly και αέρινη, ενώ η στενή ίσια γραμμή δίνει ένα sexy touch στο συγκεκριμένο ρούχο. Δοκίμασε και εσύ το σχέδιο που σου ταιριάζε και λάμψε...δια της παρουσίας σου!