Coachella 2017: Ανακαλύψαμε τα πιο sexy festival looks από τη Tezenis

Coachella 2017: Ανακαλύψαμε τα πιο sexy festival looks από τη Tezenis

O επόμενος σταθμός μετά την ονειρική παρουσίαση της συλλογής Summer 2017, για τη Tezenis ήταν το Coachella Festival στο Λος Άντζελες!

d d

Οι συλλογές του brand έχουν ως πηγή έμπνευσης τα διεθνή μουσικά φεστιβάλ και τις τελευταίες τάσεις που γεννιούνται στο δρόμο - και φυσικά την Coachella, το μοναδικό music event που γίνεται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια!

hg gh

Η Coachella γίνεται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο brand και τον κόσμο της μουσικής, λειτουργεί σαν άλλη πασαρέλα φτιαγμένη από άμμο όπου εμφανίζονται τα νέα looks Τezenis!

sc sc

Η Eλευθερία είναι το key mood για τους Ονειροπόλους τoυ σήμερα που περιμένουν το σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουν, να ζήσουν τη στιγμή, με το δικό τους new age hippy τρόπο.

sxsxA

Η Rihanna, η Katy Perry, η Rita Ora, η Poppy Delevingne και η Emma Roberts είναι μερικές μόνο από τις διασημότητες που έδωσαν το παρών στο Coachella Festival, το περασμένο σαββατοκύριακο.

xsx s

Επίσης ήταν εκεί και οι διεθνείς bloggers Mafalda Castro, Barbara Ines, Sofia Reis που υιοθέτησαν τα τελευταία Spring/Summer trends της Tezenis και τα ανέδειξαν με hippy-chic αξεσουάρ.

MAFALDA CASTRO https://www.instagram.com/mafaldacastro/
BARBARA INES https://www.instagram.com/barbara_ines/
SOFIA REIS https://www.instagram.com/mexiquer/

zzqz
XX

Τα must-haves του festival; Tα patch bras και τα body, συνδυασμένα με τζιν σορτς με glam στυλ.