Pussy Bow Blouses: Οι πιο stylish μπλούζες για την άνοιξη είναι εδώ!

Pussy Bow Blouses: Οι πιο stylish μπλούζες για την άνοιξη είναι εδώ!

Κομψές και ταυτόχρονα ρομαντικές!

Chloe
Ryan Lo
Pussybow

Οι pussy-bow blouse (ελληνιστί: Oι μπλούζες με φιόγκο, ψηλά στον λαιμό) κάνουν δυναμικό comeback την φετινή άνοιξη, φιλοδοξώντας να αφήσουν πίσω τους το συντηρητικό παρελθόν τους. Ναι, μπορεί να ήταν ο αγαπημένο κομμάτι της Margaret Thatcher αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορεί να φορεθεί και από τις πιο προοδευτικές...

Chloe
Kάθε κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να εντάξει στην γκαρνταρόμπα της μία μπλούζα που δένει ψηλά στον λαιμό. Το νέο μας item crush, έρχεται φέτος φανερά ανανεωμένο με πιο bohemian διάθεση και λιγότερο preppy αισθητική από ότι το έχουμε συνηθίσει. Από διαφάνεια ή δαντέλα, συνδυάζεται τόσο με αέρινες, πλισέ φούστες, όσο και με παντελόνια καμπάνα, σορτς ακόμα και με manish σύνολα.

Ryan Lo
Η Florence Welch θα την φορούσε με βελούδινο σακάκι και καπέλο, αλλά αν εσύ δεν θες να δημιουργήσεις ένα τόσο '70s look όσο η τραγουδίστρια των Florence and the Machine, μπορεί να ξεκινήσεις με μία διάφανη, sexy επιλογή που θα τη συνδυάσεις με denim και θα κάνεις την πιο σοφιστικέ, βραδινή εμφάνιση. Aν πάλι επιθυμείς να κάνεις μία folklor αναφορά με το ντύσιμό σου, μία έξυπνη λύση θα ήταν να φορέσεις μία τέτοια μπλούζα με λαχουρένιο μοτίβο. Η άνοιξη άλλωστε είναι τόσο κοντά στο καλοκαιρί (that's the spirit!). Καλό είναι να αρχίσουμε από τώρα να προσθέτουμε τα ανάλαφρα prints και τα εντυπωσιακά σχέδια στην γκαρνταρόμπα...και στο μυαλό μας.