Τα νέα γυαλιά ηλίου του οίκου Fendi σε ρόλο πρωταγωνιστή

Τα νέα γυαλιά ηλίου του οίκου Fendi σε ρόλο πρωταγωνιστή

Ο FENDI παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου CAN EYE ως πρωταγωνιστή της νέας ταινίας μικρού μήκους Girl’s Secret.

IMG 4491
IMG 6118
IMG 7019 new
IMG 6872 new

Εμπνευσμένα από αυτήν την εορταστική ατμόσφαιρα και την διακοσμητική χλιδή σε ύφος γαλλικού ροκοκό, τα γυαλιά ηλίου CAN EYE έχουν μια αυστηρή, αν και παιχνιδιάρικη, υπερμεγέθη τετράγωνη φόρμα, δημιουργώντας ένα πολύ θηλυκό, όσο και δυναμικό αποτέλεσμα, που κλιμακώνεται με λεπτομέρειες από τρουκς και μια δόση χρώματος. Με το όνομά τους να αποτελεί λογοπαίγνιο, τα «CAN EYE» παίζουν με τη διττή σημασία της συλλογής Marie Antoinette του FENDI, που είναι αυστηρή αλλά συνάμα ανοικτή στο να σπάει τους κανόνες.

Σε μια οικεία ατμόσφαιρα, όπου συνυπάρχει η θηλυκότητα του FENDI, η χαριτωμένη techno και η καλοπέραση σε ύφος 18ου αιώνα, η ταινία ακολουθεί τη βραδινή έξοδο μιας φανταστικής «Βασίλισσας της Γαλλίας», η οποία κρύβοντας το μυστικό της πίσω από τα CAN EYE γυαλιά ηλίου της, περιπλανιέται στο γεμάτο εκπλήξεις Παρίσι μέχρι το ξημέρωμα.
Φωτισμένη μόνο από λίγες ακτίνες φωτός, ετοιμάζεται στα ιδιαίτερα δωμάτια της σε ύφος ροκοκό, διαλέγοντας προσεκτικά τα ρούχα που θα συνδυάσει με τα CAN EYE γυαλιά ηλίου της. Πλαισιωμένη από την παρέα της ,περνά από την Place des Victoires και τους δρόμους του Παρισιού, που δονούνται από κέφι και πειρασμούς, μέχρι να φτάσει σε ένα απροσδόκητο χώρο αναψυχής - μια αίθουσα μπόουλινγκ φωταγωγημένη με νέον, όπου όλες μαζί απολαμβάνουν το ηδονιστικό αλλά και αθώο βράδυ τους, πάντα κρυμμένες πίσω από τα CAN EYE γυαλιά ηλίου τους.

Σε σκηνοθεσία της ταλαντούχας Γαλλίδας σκηνοθέτιδας και σεναριογράφου Rebecca Zlotowski, η ταινία απεικονίζει μια σύγχρονη αλληγορία για τον μυστικό τρόπο ζωής μιας υπερσύγχρονης Μαρίας Αντουανέτας - που αποτέλεσε και την έμπνευση για την Συλλογή του FENDI Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 - την οποία ερμηνεύει η Γαλλίδα ηθοποιός Sigrid Bouaziz.

Ανακαλύψτε τα γυαλιά ηλίου CAN EYE στην ειδική έκδοση της ταινίας Girl's Secret στη διεύθυνση fendi.com από τις 7 Απριλίου 2017.