Eίναι αυτό το «παρεξηγημένο» denim κομμάτι το must have item των διακοπών;

Eίναι αυτό το «παρεξηγημένο» denim κομμάτι το must have item των διακοπών;

Και είναι αυτό που φέτος τον Αύγουστο θα εκτοπίσει τα jean shorts από την γκαρνταρόμπα σου;

To καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η εποχή που αφήνουμε στην άκρη τα βαριά denim υφάσματα και απευθυνόμαστε σε πιο δροσερά υλικά. Με μία μικρή εξαίρεση: κομμάτια διαχρονικά και κοριτσίστικα μέσα στα οποία δεν ασφυκτιούμε αλλά είμαστε ο εαυτός μας, όπως οι jean φούστες που έχουν κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Είναι το μοναδικό denim ρούχο που μπορεί να εκτοπίσει τα skinny και τα boyfriends jeans από την γκαρνταρόμπα μας φέτος τον Αύγουστο.
Και υπάρχουν τρία είδη τέτοιας φούστας που αν δεν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου πρέπει να προσθέσεις άμεσα: oι μίνι, οι μίντι και αυτές με τα κουμπιά μπροστά. Δες πώς μπορείς να τις φορέσεις και τις τρεις και αποφάσισε ποια θα μπει στην βαλίτσα των διακοπών σου φέτος το καλοκαίρι!

best denim skirts 225867 1496479771593 main.600x0c

H μίντι φούστα

Με ψηλά πέδιλα, αλλά και με flats, και ένα αέρινο πουκάμισο από πάνω είναι ιδανική για μια πιο casual εμφάνιση στη δουλειά. Επίσης μπορείς να την συνδυάσεις με ένα crop wrap top που δένει μπροστά και να την φορέσεις και το βράδυ στην πιο sexy εκδοχή της.

 225867 1496477913728 image.600x0c

Η μίνι φούστα

Η πιο girly version αυτού του ρούχου φοριέται ακόμα και πάνω από το μαγιό σου. Με blazer και ένα μακό T-shirt αποτελεί τον πιο cool ενδυματολογικό συνδυασμό για τις απογευματινές βόλτες σου, ενώ με sneakers και ένα απλό μαρσέλ τοπ είναι ό,τι πρέπει για τα street looks σου.

Denim Skirts Street Style 16

Η φούστα με κουμπιά

Retro κομμάτι που μας έρχεται κατευθείαν από την δεκαετία του '70 και απογειώνει την θηλυκότητα και την σεξουαλικότητά σου. Μπορείς να αφήσεις αρκετά κουμπιά ανοιχτά και να φορέσεις από μέσα ένα lingerie top. Cool, sexy και άνετος συνδυασμός για όλες τις ώρες της ημέρας.