Like a movie star: Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου για αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Like a movie star: Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου για αυτό το καλοκαίρι

Γιατί όπως «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», έτσι και τα αξεσουάρ είναι το «ήμισυ» κάθε στυλάτης εμφάνισης.

06 0459 웹용 LOGO3

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς το πρωί και δεν έχεις διάθεση να σηκωθείς από το κρεβάτι γιατί όλα σου φαίνονται μονότονα και συνηθισμένα, ακόμα και εσύ η ίδια. Υπάρχουν, όμως, και οι μέρες εκείνες που νιώθεις πιο ορεξάτη από ποτέ. Που σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη και νιώθεις, όπως θα έπρεπε να νιώθεις και τις 365 ημέρες του χρόνου... Μοναδική! Αυτά τα πρωινά, λοιπόν, που η καθημερινότητά σου αισθάνεσαι ότι πλησιάζει αυτή κάποιας Χολιγουντιανής παραγωγής και εσύ είσαι η ηρωίδα της αγαπημένης σου rom-com, έχεις διάθεση να ντυθείς με τον πιο cool και στυλάτο τρόπο. Και φυσικά, για να το κάνεις αυτό, δεν αρκεί μόνο να βρεις τα κατάλληλα ρούχα, αλλά και τα πιο WOW(!) αξεσουάρ. Και ποιο είναι αυτό το ένα και μοναδικό αξεσουάρ που όταν το φοράς αισθάνεσαι αμέσως σαν σταρ του σινεμά; Πολύ σωστά! Τα γυαλιά ηλίου!

Εμείς κάναμε για εσένα ένα σούπερ ρεπορτάζ αγοράς και ανακαλύψαμε τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσεις όλα τα summer looks σου και να νιώσεις, φορώντας τα, σαν αληθινή πρωταγωνίστρια της κάθε μέρας. Σαν την δυναμική Cameron Diaz στο «Τhe Οther Woman» ή σαν την εμβληματική Holly Golightly (aka Audrey Hepburn) του «Breakfast at Tiffany’s». Ήρθε η ώρα να βρεις κι εσύ τα γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπο και στο στυλ σου και να δεις –πρώτα τον εαυτό σου και μετά- τον κόσμο με άλλο μάτι...

VE610 MT new

Confessions of a Shopaholic

Κοκάλινα με σιέλ φακούς, VEDI VERO (VE610)
Θέλεις να ακολουθείς όλα τα νέα trends και να έχεις το «σωστό» γυαλί για κάθε look και περίσταση; Tότε είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως ένα oversized κοκάλινο ζευγάρι σε παστέλ απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι για να «κλείσεις» την βαλίτσα των διακοπών σου.

VE605 PKCnew

Happy-Go-Lucky

Κοκάλινα με μεταλλικούς βραχίονες, VEDI VERO (VE605)
Η Sally Hawkins, στην ομώνυμη ταινία του 2008, προσπαθούσε να τα δει όλα θετικά και αισιόδοξα, να αφήσει στην άκρη τις ατυχείς συγκυρίες και τους μίζερους ανθρώπους. Εν έτη 2017, σχεδόν 10 χρόνια μετά, αυτό μπορείς να το πετύχεις με τα παραπάνω κοκάλινα, πολύχρωμα γυαλιά ηλίου. Μπορείς να δεις τα καλά και να «κρύψεις» τα κακά της κάθε σου μέρας.

VJ655 GDnew

Αlmost Famous

Mεταλλικά σε χρυσή απόχρωση, VEDI VERO (VJ655)
Η Penny Lane, ένα άρθρο για το περιοδικό Rolling Stone και όλη η ιστορία της μουσικής βιομηχανίας των 70s, «περνάει» μέσα από αυτό το μεταλλικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Και το κάνει με τον πιο stylish τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

You've Got Mail

VE703 PGDnew


Στρογγυλά, μεταλλικά, VEDI VERO (VE703)
Η Meg Ryan στην τρυφερή αμερικάνικη παραγωγή του 1998, ενσάρκωνε το απόλυτο νεοϋρκέζικο στυλ των 90s που φέτος είναι μια από τις πιο διάσημες τάσεις της μόδας. Αν θες να δείχνεις και εσύ το ίδιο cool και ανεπιτήδευτη πρέπει να εντάξεις σήμερα κιόλας στην γκαρνταρόμπα σου ένα loose ανδρικό παντελόνι και αυτό το μεταλλικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε ροζ απόχρωση και στρογγυλό σχήμα.

VJ652 SIV new

Breakfast at Tiffany's

Mαύρα, κοκάλινα, VEDI VERO (VE622)
Για όλες εμάς που όταν ξυπνάμε με κέφια θέλουμε να φορέσουμε μαύρα (ναι, είναι οξύμωρο αλλά είναι η αλήθεια), τα πιο sexy ψηλοτάκουνά μας, να πάρουμε το πιο μοιραίο μας ύφος και να βγούμε στον δρόμο σαν άλλες Hepburn, όλο χάρη και γοητεία... ε για όλες εμάς, λοιπόν, είναι απαραίτητο ένα κλασικό μαύρο ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε τετράγωνο σχήμα, από κοκάλινο σκελετό.

VJ609 BLC

Τhe Other Woman



Mε μεταλλικό σκελετό και ταρταρούγα στο πάνω μέρος, VEDI VERO (VJ609)
Θέλεις να φαίνεσαι μοιραία και χαλαρή την ίδια στιγμή; Nα ισορροπείς πάνω σε 12ποντα με την ίδια ευκολία που φοράς jean και αθλητικά; Nα καταστρέψεις και εσύ τον πρώην που σε κορόιδεψε (ναι, η Cameron Diaz είναι «badass» όταν χρειαστεί). Τότε δοκίμασε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου σαν αυτό παραπάνω... clever chic with a twist!

VJ621 PKC

My Best Friend's Wedding

Mεταλλικά με γέφυρα από πάνω, VEDI VERO (VJ621)
Αν χρειαστεί και εσύ να διαλύσεις έναν γάμο και να διεκδικήσεις με όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, τον άντρα που αγαπάς, μπορεί να το κάνεις με ένα τόσο stylish ζευγάρι γυαλιά ηλίου που ταιριάζει τόσο σε στρογγυλά όσο και σε οβάλ, αλλά και μακρόστενα πρόσωπα!

Τώρα, λοιπόν, που έχουν παιχτεί μπροστά σου όλες οι σκηνές της ταινίας που λέγεται «ποια γυαλιά ηλίου να αγοράσω φέτος» και έχεις όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα, μπορείς να αποφασίσεις τι είδους πρωταγωνίστρια θέλεις να είσαι μέσα στα καθημερινά σου σύνολα! Δυναμική, ρομαντική, περιπετειώδης ή μυστηριώδης; Yπάρχει ένα ζευγάρι για να μπεις σε κάθε ρόλο! Εσύ έχεις μόνο να το επιλέξεις! Καλή προβολή... ε συγνώμη, καλά ψώνια θέλαμε να πούμε!

Όλα αυτά και άλλα εξίσου μοιραία γυαλιά θα βρεις στο www.vedivero.gr.
Ακολούθησε την VEDI VERO στο facebook VEDI VERO Eyewear - Greece και στο instagram @vediverogr και δες ποιοι σταρ τα φορούν ήδη!