Bohemian Dream: Βρήκαμε το ελληνικό brand με τις πιο ethnic τσάντες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Bohemian Dream: Βρήκαμε το ελληνικό brand με τις πιο ethnic τσάντες

MARIVEE: Αν ψάχνεις την απόλυτη «τσάντα» για αυτό το καλοκαίρι, συγκράτησε αυτό το όνομα.

 KO42947 Edit
 KO42972 Edit
 KO43972 Edit 2
 KO44517 Edit
 KO43345 Edit

Η Βασιλική Ρούσσου είναι μια ελληνίδα σχεδιάστρια αξεσουάρ και δημιουργός της μάρκας MARIVEE. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992, απέκτησε το πτυχίο της στο παιδαγωγικό τμήμα Πατρών,και εργάζεται ως μοντέλο από το 2011.Η ιδιαίτερη ομορφιά της επέστησε την προσοχή των διεθνών δημιουργών και εταιρειών στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, την Ισπανία και άλλες πρωτεύουσες της μόδας στον κόσμο. Από τότε, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό portfolio και συνεργασίες με τους περισσοτερους από τους πιο καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές, φωτογράφους και στυλίστες, καθώς και διάφορες διεθνείς μάρκες σχεδιαστών. Η εμπειρία της μαζί με την εσωτερική αγάπη και το ενδιαφέρον για τη δημιουργία, έδωσε πολύτιμες βασείς για το ξεκίνημα της στη βιομηχανία της μόδας.

Από μικρή ηλικία συνήθιζε να δημιουργει μαζί με τη μητέρα της, είτε για προσωπική χρήση ή ως δώρα για τους φίλους τους, δημιουργίες που κέρδιζαν ενθουσιώδεις σχόλια και εντυπώσεις. Με τα χρόνια το πάθος και η περιέργειά της για τη μόδα, το σχεδιασμό και το στυλ συνέχισε να αυξάνεται και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία, προκειμένου να κάνει πράξη το δικό της όραμα στον κόσμο της μόδας. Δύο φορές το χρόνο από το 2015, η Βασιλική σχεδιάζει και παράγει μια μοναδική ποικιλία κυρίως από τσάντες, αλλά και κοσμήματα, καπέλα, καφτάνια και είδη surf.

Το brand moto μας είναι το «shine in your own unique way, dream free and spread the love». Ο,τι κάνεις στη ζωή σου, κάντο με αγάπη και όνειρο.Δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα αλλα ούτε και στη δημιουργία. Η bohemian φιλόσοφία, στύλ και χαρακτήρας μας, παρακινεί την γυναίκα να αφεθεί στο χρώμα, στο χώρο, στην πληθωρικότητα, στους αναπάντεχους συνδιασμόυς, στην φαντασία και πιο πολύ στον ίδιο της πολύπλευρο μοναδικό εαυτό. Τα προϊόντα MARIVEE είναι χειροποίητα και παράγονται στην Ελλάδα.

Πραγματικό δέρμα, μοναδικά υφάσματα, υφές και αφάνταστοι συνδυασμοί, αποτελούν τον βασίκο χαρακτήρα του brand. Δυνατές εικόνες,περιπέτεια και χρώμα. Όλα γίνονται με πολύ προσωπική φροντίδα και υψηλής ποιότητας προσέγγιση, για μια μοναδική και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, μέσα απο τα μάτια και το όνειρο της Βασιλικής.

Στην συλλογή S/S 2017 χρησιμοποίησε, για τις τσάντες MARIVEE, υλικά όπως μετάξι, κρόσσια, φτερά, δέρμα, μπροκάρ υφάσματα υψηλής ποιότητας, σκληρό πετροπλυμενο denim, βαμβακερές φόδρες και μοναδικά χρώματα και συνδυασμούς διαφορετικούς στο κάθε σχέδιο ξεχωριστά. Όποια MARIVEE bag και αν διαλέξεις, σε clutch, φάκελο, crossbody, backpack, shopper ή tote σχέδιο, ένα είναι το σίγουρο... θα φέρεις έναν boho αέρα και ένα αίσθημα απόλυτης ελευθερίας στην γκαρνταρόμπα σου.

Ιnfo: www.marivee.com