Butter Butt: 5 τρόποι για να δείχνουν sexy τα οπίσθιά σου στις φωτογραφίες

Butter Butt: 5 τρόποι για να δείχνουν sexy τα οπίσθιά σου στις φωτογραφίες

Plus: Σου προτείνουμε και τα κατάλληλα ρούχα για να τα αναδείξεις.

Όταν γυρνάς την πλάτη σου για να βγάλεις φωτογραφία αποκτάς αυτομάτως ένα disadvantage, δεν μπορείς να προβάλεις και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά και την εκφραστικότητα του προσώπου σου. Οπότε πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σε άλλα μέρη του κορμιού σου. Σίγουρα ένα εντυπωσιακό εξώπλατο ρούχο ή μαγιό θα σου δώσει το fashion «μπουστάρισμα» που χρειάζεσαι, αλλά εκτός από την πλάτη πρέπει να φροντίσεις να φαίνονται θελκτικά και στητά και τα οπίσθιά σου.
Χωρίς να είναι υπερβολικά sexy, αλλά να μην περνάνε και αδιάφορα στο μάτι του απλού θεατή των φωτογραφιών σου. Εμείς βρήκαμε παρακάτω 5 top Instagram πόζες που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις too hot την επόμενη φορά που θα γυρίσεις την πλάτη σου στον κόσμο και στον φωτογραφικό φακό.
Ελαφρώς γερμένη μπροστά

Δεν πρέπει να βάλεις κάτι mini αν θες να κάτσεις έτσι, οπωσδήποτε παντελόνι ή maxi φόρεμα για να φαίνεσαι αέρινη και αυθόρμητη σκύβοντας μπροστά.

Με τονισμένη μέση

Φορώντας μία στενή ζώνη που αναδεικνύει την μέση σου, αυτομάτως οι γλουτοί σου φαίνονται και αυτοί πιο ζουμεροί χωρίς ουσιαστικά να τραβήξεις την προσοχή πάνω τους.

Η εντυπωσιακή πλάτη ενός ρούχου που «κατεβαίνει» χαμηλά

Το σωστό sexy ρούχο με άνοιγμα στην πλάτη που σταματάει χαμηλά, σίγουρα θα τραβήξει, με fashionable τρόπο, την προσοχή στα οπίσθιά σου. Φρόντισε μόνο το κομμάτι που θα επιλέξεις να φορέσεις να μην είναι υπερβολικά στενό γιατί τότε το αισθητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι όσο κομψό θα θέλαμε.

Φωτογραφία προφίλ με στενή φούστα

Η συγκεκριμένη λήψη από το πλάι είναι σοφιστικέ και έξυπνη γιατί τονίζει με πολύ έμμεσο τρόπο τους γλουτούς σου. Ιδιαίτερα αν φοράς μια midi στενή φούστα ... το secretery look στα καλύτερά του.

Με το ένα πόδι πιο ψηλά από το άλλο

Δεν είναι ανάγκη να κάτσει με το ένα πόδι κάπου ψηλά φορώντας ένα τόσο καυτό σορτς σαν αυτό της fashion blogger παραπάνω. Και με ένα φαρδύ κοντό παντελονάκι ή μια λίγο πιο μακρυά, αλλά στενή, φούστα ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα.