Οι πιο στυλάτες ζώνες της σεζόν δεν είναι δερμάτινες

Οι πιο στυλάτες ζώνες της σεζόν δεν είναι δερμάτινες

Είναι από υφασμάτινες κορδέλες και πολύ μας αρέσουν!

Make unexpected statement looping loud vibrant belt around
Tie two jackets together seamlessly thin string
obi belt como usar 4

Εσύ μπορεί να φεύγεις κάθε πρωί από το σπίτι βιαστικά, παίρνοντας μαζί τσάντα, κλειδιά και ό,τι άλλο χρειαστείς στην δουλειά σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή αξίζει να «σταθείς» για ένα λεπτό και να αναλογιστείς τα ενδιαφέρονται και στυλάτα outfits που «χάνεις» με το να είσαι πάντα σε εγρήγορση και με το να μην αφιερώνεις λίγο χρόνο στο να διαλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για κάθε σύνολο.

Και οι ζώνες είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που έχουν την ικανότητα να αλλάζουν και να αναβαθμίζουν ακόμα και το πιο basic ρούχο της γκαρνταρόμπας σου. Δοκίμασε, παραδείγματος χάριν, να φορέσεις ένα φαρδύ ανδρικό άσπρο T-shirt που σου φτάνει μέχρι το γόνατο, σκέτο. Μετά κάνε το πείραμα και βάλε το ίδιο ρούχο με μια υφασμάτινη ζώνη δεμένη κόμπο στην μέση σου. Δεν σου φαίνεται τόσο διαφορετική η εικόνα σου, σαν να φοράς ένα νέο ρούχο; H μέση σου έχει τονιστεί, το σώμα σου έχει πάρει το θηλυκό σχήμα της κλεψύδρας και το ίδιο το σύνολο έχει αποκτήσει ξαφνικά ένα twist!

Η ζώνη, λοιπόν, αυτό το τόσο απαραίτητο στοιχείο στην εμφάνιση κάθε στυλάτης γυναίκας, φέτος δεν είναι στην μόδα στην κλασική δερμάτινη εκδοχή της. Ούτε στην obi belt version της που ήταν πολύ της μόδας πριν δύο χρόνια. Ούτε ως corset belt που μας απασχόλησε ολόκληρο τον χειμώνα. Οι πιο hot ζώνες του καλοκαιριού είναι από ένα απλό κομμάτι ύφασμα, στο μέγεθος φαρδιάς κορδέλας ή λεπτού σχοινιού και με τον σοφιστικέ και διακριτικό της τρόπο μπορεί να ανανεώσει και να δείξει πιο sexy, οποιοδήποτε καλοκαιρινό σύνολο. Πρόσθεσέ την και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου και στην ενδυματολογική σου ρουτίνα και κάνε την διαφορά με κάθε look σου!