A Week Full Of Style: 7 σύνολα, 7 ζευγάρια γυαλιών ηλίου, 7 τρόποι για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Διονυσία Καλαποθαράκου
A Week Full Of Style: 7 σύνολα, 7 ζευγάρια γυαλιών ηλίου, 7 τρόποι για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Η Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, προτείνει ένα διαφορετικό outfit για κάθε μέρα της εβδομάδας. Και αιτιολογεί τις επιλογές της!

Η Παλαιά Διαθήκη λέει πως ο Θεός έπλασε τον κόσμο μέσα σε έξι μέρες, την έβδομη ξεκουράστηκε. Πρώτα την γη, μετά τον ουρανό, μετά τα φυτά και τα δέντρα, και τέλος τον άνθρωπο. Την Κυριακή αναπαύτηκε. Η «Εβδομάδα της Δημιουργίας» είχε αρχή, μέση, τέλος ακόμα και day off, πράγμα που μπορεί να λειτούργησε για την απαρχή του κόσμου αλλά, όσο οξύμωρο και να ακούγεται, δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε μια δική μας απλή και συνηθισμένη εβδομάδα. Οι χαοτικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, η ένταση της δουλειάς, οι συχνές εναλλαγές στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις μας, δεν μας επιτρέπουν όχι μόνο να ξεκουραστούμε εντελώς αλλά ούτε να προλάβουμε να σκεφτούμε τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε μέσα στην ημέρα. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε μηχανικά και.... Να ντυνόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Γι’ αυτό, αυτό το fashion project, είχε έναν λόγο παραπάνω να με εξιτάρει και να με βάλει να αναλύσω και να σκεφτώ διεξοδικά outfits κατάλληλα για κάθε μέρα της εβδομάδας. Η Τρίτη έχει μια νωχελικότητα, η Πέμπτη μια προσμονή, η Παρασκευή είναι διασκεδαστική, η Τετάρτη σε κρατάει σε εγρήγορση, η Δευτέρα απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει και το Σαββατοκύριακο να επαναλαμβάνεται σε λούπα. Με γνώμονα, λοιπόν, αυτά διάλεξα 7 διαφορετικά σύνολα, σεταρισμένα με τα αντίστοιχα γυαλιά ηλίου VEDI VERO, «μέσα» στα οποία προσπάθησα να εντάξω τα συναισθήματα που μας δημιουργεί η κάθε μέρα μαζί με όλα τα στυλιστικά «κλισέ» που την ακολουθούν. Και ίσως να «σπάσω» μερικά από αυτά...

monday

90s vibes ή αλλιώς ένα ζευγάρι διάφανα, μεταλλικά γυαλιά ηλίου για τη Δευτέρα

Έχεις καταβάλει ήδη αρκετή προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι και να αφήσεις πίσω σου την Κυριακάτικη ραστώνη. Έχεις επιλέξει ένα loose, ψηλόμεσο παντελόνι, το #mycalvins τοπ σου φορεμένο μέσα από ένα άνετο, ανδρικό πουκάμισο και το πιο hot ζευγάρι παπουτσιών της σεζόν, μαύρα pool sliders με τρουκς. Ναι, θα μπορούσες αυτή την στιγμή που μιλάμε να βλέπεις «Beverly Hills 90210» στην τηλεόραση και να χαζεύεις διαφημίσεις εσωρούχων με τον Mark Wahlberg. Επειδή όμως, όσο και να αγαπάμε την δεκαετία του 1990, έχει περάσει προ εικοσαετίας, την προσεγγίσαμε στυλιστικά σε αυτό το σύνολο με αυτό το ζευγάρι γυαλιών ηλίου VEDI VERO (VJ650), με τον ασημί μεταλλικό σκελετό και το διάφανο τζάμι.

tuesday

Βοho chic ή αλλιώς ένα ζευγάρι διακριτικών cat eyes για την Τρίτη

Θα φορέσεις το πολύχρωμο, λαχούρι, φόρεμά σου για να ξορκίσεις την υποτονικότητα της Δευτέρας. Θα το συνδυάσεις με πολλά, μικρά κολιέ και charms ενώ ένα ζευγάρι flatforms σε ουδέτερη απόχρωση, θα σου δώσουν πόντους (και στυλ και ύψους). Η θηλυκή πινελιά, σε αυτό το ανέμελο outfit, δεν πρέπει να είναι άλλη από ένα «πεταλουδέ» ζευγάρι γυαλιών ηλίου VEDI VERO (VE615) σε απόχρωση ασορτί με το χρώμα των μαλλιών σου. Τρίτη και τα πράγματα κυλάνε ήρεμα...

wendseday

Business time ή αλλιώς ένα ζευγάρι κοκάλινα γυαλιά ηλίου με γαλάζιο σκελετό και τζάμια-καθρέφτες για την Τετάρτη

Στα μισά της εβδομάδας (της «εργάσιμης») λογικά έχεις στριμώξει ραντεβού, meetings και επίσημες συναντήσεις. Η midi φούστα με το μονόχρωμο τοπ και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με το άνετο, chunky τακούνι, είναι μονόδρομος. Το ίδιο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου VEDI VERO (VJ 127) με funky απόχρωση ασορτί με τη φούστα σου. Γιατί πάντα χρειαζόμαστε ένα stylish twist στα «μουντά», corporate σύνολά μας.

Thursday

70s spirit ή αλλιώς ένα ζευγάρι τετράγωνα, λευκά κοκάλινα γυαλιά ηλίου για την Πέμπτη

Σαν άλλη σύγχρονη Κate Jackson (aka Sabrina Duncan στους «Άγγελους του Charlie»), το cowboy style της δεκαετίας του 1970, με τις μακριές denim φούστες και τα αέρινα floral τοπ, είναι ό,τι πρέπει για να ανταπεξέλθεις με στυλ και άποψη στις απαιτήσεις της ημέρας που έχει τον άχαρο ρόλο και τίτλο, να είναι η «προπαραμονή του Σαββατοκύριακου». Τα εντυπωσιακά μεγάλα και retro glam, λευκά γυαλιά ηλίου, VEDI VERO (VE622), θα ολοκληρώσουν αυτού του είδους τις εμφανίσεις σου.

Friday

Disco tunes ή αλλιώς ένα ζευγάρι στρογγυλά, μεταλλικά γυαλιά ηλίου για την Παρασκευή

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των Πυλών και εσύ δεν έχεις παρά να φορέσεις το vintage εμπριμέ σου φόρεμα, μια oversized, δερμάτινη ζώνη με μεγάλη αγκράφα και ένα κατακόκκινο κραγιόν για να το υποδεχτείς. Τα στρογγυλά, γυαλιά ηλίου VEDI VERO (VJ651), με τον μεταλλικό σκελετό και την «γέφυρα» που δεν ακουμπάει στην μύτη, είναι τόσο εκκεντρικά και στυλάτα όσο θα πρέπει να είναι αυτή η Παρασκευή και κάθε Παρασκευή σου.

Saturday

Sexy femme fatale ή αλλιώς ένα ζευγάρι κοκάλινα, μαύρα, oversized cat eyes για το Σάββατο

Ένα μαύρο bustier, με ένα ψηλόμεσο jean σε light blue απόχρωση είναι ένας edgy και ταυτόχρονα «θελκτικός» συνδυασμός για την μέρα που μπορεί το πρωινό σου σύνολο να σε «συντροφεύσει» μέχρι το bar hopping που θα κάνεις αργά το βράδυ. Επέλεξε από κάτω να βάλεις ένα ζευγάρι άνετα, ψηλοτάκουνα mules και δύο εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ως τα μοναδικά αξεσουάρ που πρέπει να έχει το look σου. Τα τεράστια, μαύρα VEDI VERO (VE611) cat eyes σου είναι τόσο διαχρονικά sexy που σχεδόν τα «ταυτίζεις» με αυτό το outfit.

queen 02

Girly casual ή αλλιώς ένα retro style, ζευγάρι γυαλιά ηλίου για την Κυριακή

Θα βάλεις το κοριτσίστικο deux-pieces σου με το ελαφρώς παλιομοδίτικο ντεσέν του και θα το σετάρεις με γυαλιά ηλίου VEDI VERO (VJ609) με κοκάλινο πάνω μέρος. Το οποίο φυσικά δεν είναι μονόχρωμο αλλά κάνει το εφέ «ψηφιδωτού». Γιατί θες κάτι χαλαρό, και την ίδια στιγμή, ξεχωριστό για μια μέρα που πρέπει να απολαμβάνεις μόνο βόλτες στην πόλη, θερινά σινεμά και παγωτά μηχανής #oldathensforever

To ηθικό δίδαγμα από το παραπάνω project; Mπορείς να κάνεις ξεχωριστή την κάθε σου μέρα μέσα στην εβδομάδα, όχι μόνο με την θετική σου διάθεση και την αισιοδοξία σου, αλλά και τις μοναδικές και stylish εμφανίσεις σου. Γιατί όπως λέει και η γνωστή fashion ρήση «Never underestimate the power of a good outfit on a bad day»...

Όλα αυτά και άλλα εξίσου μοιραία γυαλιά θα βρεις στο www.vedivero.gr.
Ακολούθησε την VEDI VERO στο facebook VEDI VERO Eyewear - Greece και στο instagram @vediverogr και δες ποιοι σταρ τα φορούν ήδη!