Success Story: Από στυλίστρια στο Hollywood, creative director της Juicy Couture

Success Story: Από στυλίστρια στο Hollywood, creative director της Juicy Couture

Συγκράτησε το όνομα «Jamie Mizrahi», θα το ακούς πολύ από εδώ και μετά.

Γνωστή για την φρέσκια και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ματιά της, η Jamie Mizrahi επιμελείται το look διάσημων star, όπως οι Katy Perry, Nicole Richie, Eva Mendes, Kate Upton, Suki Waterhouse και Riley Keough. Γνωστή μέσα από την δουλειά της ως stylist expert, η 29χρονη γνώρισε την αποδοχή και την εκτίμηση του κόσμου της μόδας σε ένα συνολικό επιπέδο. Αναγνώριση που την έφερε κοντά στην Juicy Couture και στη νέα της θέση.

juicy couture 0

Η Jamie Mizrahi θα επιβλέπει το δημιουργικό όραμα τoυ brand για τα ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και κοσμήματα, οδηγώντας τη μάρκα στην επόμενη φάση ανάπτυξής της. «Έχοντας μεγαλώσει ως Juicy fan, η Jamie έχει μια έμφυτη σύνδεση με τη μάρκα και τον πελάτη της. Το ξεχωριστό δημιουργικό όραμά της και ο μοναδικός της τρόπος να διοικεί θα παίξουν βασικό ρόλο, καθώς θα οδηγήσει την ομάδα της Juicy στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής της», δήλωσε η Sandra Campos, President of Juicy Couture, Global Brands Group.

Και συνέχισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε την Jamie σε αυτή τη θέση, καθώς πιστεύουμε ότι συνδυάζει μοναδικά τον χώρο της μόδας με τον χώρο του entertainment, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην εξέλιξη της Juicy Couture».

juicy couture 1

«Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας μου, έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Juicy, με πολύ γλυκές αναμνήσεις από τότε που η μάρκα πρωτοπαρουσιάστηκε», δήλωσε η Jamie Mizrahi. Συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη και υπερήφανη που θα έχω αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να τιμήσω αυτό που η μάρκα ήταν στο παρελθόν και αυτό που θεωρώ ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον». «Η Juicy Couture είναι ένα εμβληματικό Αμερικάνικο brand με απίστευτα δυνατή ταυτότητα. Ως Creative Director ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα εορταστικό κλίμα γύρω από την πλούσια ιστορία της μάρκας, έχοντας πάντα την πελάτισσα του σήμερα στο μυαλό μου», δήλωσε στο τέλος η Jamie Mizrahi.