Calzedonia Leg Show F/W 2018: V for Verona

Διονυσία Καλαποθαράκου
Calzedonia Leg Show F/W 2018: V for Verona

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ονειρικό σκηνικό από την πόλη «του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» για να παρουσιαστεί το φετινό fashion show για καλσόν, της Calzedonia.

IMG 9239

Το σαιξπηρικό σκηνικό της Βερόνας, της ρομαντικής πόλης της Βορείου Ιταλίας, σε προδιαθέτει για ένα συγκεκριμένο «είδος μόδας», για αυτό το ρομαντικό, το ανεπιτήδευτο που απαρτίζεται από floral prints, αέρινα φορέματα, δαντέλες και όγκους, κατάλληλους για φιγούρες αναγεννησιακών πορτραίτων. Όλα αυτά μέχρι την 5η και 6η Σεπτεμβρίου όταν και η Calzedonia παρουσίασε, στην περιοχή που επέλεξε ο Σαίξπηρ να ξετυλίξει την ιστορία του Ρομέο και Ιουλιέττας, για πρώτη φορά στην ιστορία του brand τη συλλογή με καλσόν της, στο πιο exclusive Leg Show της σεζόν. Στα κεντρικά της εταιρείας πραγματοποιήθηκε ένα fashion show με παλμό, pop ρυθμούς, xoρευτικά και φυσικά τα πιο sexy & cool tights που θα φορέσουμε όλες μας αυτή τη χρονιά. To αξεσουάρ με το πιο εκπληκτικό comeback στη βιομηχανία της μόδας, αφού το είδαμε να κυριαρχεί ως λεπτομέρεια στυλ στις πιο μεγάλες πασαρέλες του εξωτερικού, αποθεώθηκε μέσα από τα επιφωνήματα και το χειροκρότημα διασημωτήτων, editors και fashion connoisseurs από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Αυτό το catwalk που είδαμε στο Calzedonia Spa Center ξέφευγε κατά πολύ από το ρομαντικό πνεύμα της πόλης που είχαμε περπατήσει λίγες ώρες πριν το show.

Είχε δυναμική, sexiness, ταπεραμέντο και «έπιανε» το edgy style των συνόλων που θα πρωταγωνιστήσουν στην ζωή μας, αλλά και στην fashion σκηνή, τον χειμώνα του 2018. Είκοσι διεθνή, διάσημα μοντέλα περπάτησαν στο Calzedonia Leg Show φορώντας καλσόν σε διάφορα σχέδια, από διαχρονικά δίχτυα έως πουά, longuette styles, με glitter και άλλα μοναδικά μοτίβα. 80s patterns και φλούο αποχρώσεις του πορτοκαλί, του φούξια και του κίτρινου έκαναν την επιλογή καλσόν μια δήλωση στυλ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα γυναικεία πόδια στους πρωταγωνιστές ενός σύγχρονου, glamorous show που συνδύαζε τη χορογραφία με τα γραφικά ενσαρκώνοντας το θηλυκό κόσμο της Calzedonia.


Το catwalk παρακολούθησε από την πρώτη σειρά στις 5/9 και η iconic μούσα της Calzedonia, Julia Roberts που δήλωσε πολύ χαρούμενη που το brand την έφερε στην παραμυθένια Βερόνα. Tην στιγμή που μπήκε στον χώρο του event η star, το κοινό άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει το όνομά της, δίνοντάς της να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο που αγαπάει τα leggings του brand, η παρουσία της εκεί. Η ηθοποιός και πρόσωπο της Calzedonia για 3η συνεχή χρονιά, φόρεσε τα αγαπημένα της πουά-διχτυωτά καλσόν και δεν σταμάτησε να χαμογελάει σε όλη τη διάρκεια του leg catwalk. Εκεί, στον front row, ήταν και οι Chiara Ferragni, Αnna Dello Russo, Ana Sofia Martins, Adenorah, Jessica Goicochea, Carolina Loureiro κ.α.

IMG 9258


Mετά το τέλος της επίδειξης επιστρέψαμε όλοι οι δημοσιογράφοι στη «βάση» μας, (aka στην χώρα μας), με αυτό το αίσθημα της γλυκιάς νοσταλγίας, συνδυασμένο με μια ανεμπόδιστη χαρά. Πώς μεταφράζεται αυτό με όρους μόδας; Είμαστε και πάλι ενθουσιασμένες που τα καλσόν (ειδικά αυτά με το δίχτυ) είναι στη μόδα και μπορούμε να τα εντάξουμε χωρίς τύψεις και ενοχές στα πιο fashionable φθινοπωρινά και χειμερινά σύνολά μας, και ταυτόχρανα είμαστε πολύ χαρούμενες που αυτό είχαμε την ευκαιρία να το ανακαλύψουμε σε μία από τις γραφικότερες και ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, τη Βερόνα! V for Victory, λοιπόν... «δική μας, προσωπική ΝΙΚΗ!»