Summer is still on... και εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα πιο hippie μαγιό που ανακαλύψαμε φέτος!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer is still on... και εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα πιο hippie μαγιό που ανακαλύψαμε φέτος!

Το ελληνικό swimwear brand, «Salty Vibes», μας κάνει να ονειρευόμαστε πως «το μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι» μας, θα κρατήσει πολύ ακόμα.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης, Amanda Beard, είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της πως «για να δείχνεις όμορφη μέσα στο νερό πρέπει να βρεις το κατάλληλο μαγιό. Εγώ για να το ‘πετύχω’ έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 500». Σε αυτή τη δήλωση, αν την τοποθετήσεις πάνω σε διαφορετικούς αριθμούς και μεγέθη, θα δεις να αντικατοπτρίζεται κάθε μία από εμάς όταν προσπαθεί να ανακαλύψει αυτό το ένα και μοναδικό μαγιό που ταιριάζει στον σωματότυπο και το στυλ της. Αλλά όταν το βρει η «αγάπη τους» κρατάει παντοτινά, ανεξαρτήτως εποχών και παροδικών fashion trends. Kαι αυτή η «αγάπη» οφείλει να μοιράζεται και να γίνεται γνωστή στον κόσμο. Γι’ αυτό και εμείς, παρόλο που ημερολογιακά το καλοκαίρι έχει τελειώσει, δεν μπορούμε από τη μία να αγνοήσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες που έρχονται το προσεχές Σαββατοκύριακο και από την άλλη δεν είναι σωστό να μην γράψουμε για τον «απόλυτο έρωτα» που γνωρίσαμε αυτό το καλοκαίρι «στο πρόσωπο» του νέου, ελληνικού swimwear brand, «Salty Vibes».


Τα μακραμέ, χειροποίητα μπικίνι της εταιρείας βγαίνουν σε γήινες αποχρώσεις, όπως μπεζ, λαδί και καφέ, σε κλασικές μαύρες και άσπρες και σε φωτεινές σομόν και πορτοκαλί. Σε τρία διαφορετικά σχέδια, το ένα με κλασικό τριγωνικό μπούστο με V, το άλλο με sporty κλειστό top και το τρίτο με το «so-hot-right-now» στράπλες design με μανίκια, ενθουσίασαν το fashion crowd και τις «γνώστριες του είδους» με την πρώτη τους συλλογή. Τόσο πολύ που ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε την επόμενη! Τα πλεκτά μαγιό του brand είναι ό,τι πιο boho chic μπορείς να φορέσεις στην παραλία. Ιδανικά για κορίτσια με «ελεύθερο πνεύμα» που λατρεύουν τις gipsy αναφορές στο ντύσιμό τους και υιοθετούν ethnic μοτίβα στα καθημερινά looks τους.

Tο πάνω μέρος των μαγιό φοριέται ακόμα και σαν μπλουζάκι, για εμφανίσεις τύπου «Coachella» με ένα ψηλόμεσο jean παντελόνι, με shorts και ανοιχτό ανδρικό πουκάμισο αλλά και με seventies maxi φούστα με κουμπιά. Άλλωστε η hippie boho αισθητική δεν παύει ποτέ να είναι επίκαιρη. Μας το απέδειξαν και οι συλλογές των Οίκων Μόδας Anna Sui και Zimmerman για τη σεζόν S/S 2018, που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η οποία μόλις ολοκληρώθηκε.


Ο ερχομός του επόμενου καλοκαιριού, λοιπόν, δεν μας γεμίζει προσμονή μόνο για τις διακοπές και τις βουτιές που θα κάνουμε, αλλά και για τις uber stylish δημιουργίες «Salty Vibes» που θα έχουμε πάλι την ευκαιρία να φορέσουμε. Και όχι μόνο το επόμενο, αλλά και αυτό, όσο ακόμα κρατήσει για την καθεμία μας. Άλλωστε «Summer is a state of mind», όπως λέει και το τραγούδι των «Surf School Dropouts»...
Info: https://www.instagram.com/__saltyvibes__/