Μiami Vibes: H Tezenis με τη νέα της συλλογή bra σε ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

Μiami Vibes: H Tezenis με τη νέα της συλλογή bra σε ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

Ένα best seller της Spring/Summer collection, το MIAMI bra διατίθεται τώρα σε νέες υφές και μοτίβα.

Όταν σκέφτεσαι το Μαϊάμι τι σου έρχεται στο μυαλό; Ηλιόλουστες ακτές, κορίτσια που κάνουν rollers ανέμελα στην παραλία, πολυτελή αμάξια και κοκοφοίνικες; Κάτι τέτοιο ή όλα αυτά μαζί; Aυτά τα κλισέ πολύ δικαιολογημένα πρωταγωνιστούν στις σκέψεις που κάνεις για την γνωστή πόλη της Φλόριντα, αλλά ήρθε η στιγμή να προστεθεί και κάτι ακόμα στη λίστα σου, το MIAMI Special bra της Τezenis.

1RI020G 019 0011 F

Το σουτιέν-best seller τoυ lingerie brand μετά την επιτυχία που έκανε με την καλοκαιρινή του συλλογή, έρχεται φέτος το φθινόπωρο με νέα prints ακόμα πιο sexy και μοναδικά.
Το μπαλκονέ στυλ σουτιέν με μπανέλα είναι, άλλωστε, ό,τι πιο hot και αυτή τη σεζόν και το συγκεκριμένο σχέδιο διαθέτει έξτρα ενισχυμένα cups που χαρίζουν ένα super push-up αποτέλεσμα. Η λαιμόκοψη και οι φαρδιές τιράντες το κατατάσσουν σίγουρα στη κατηγορία bra top – ιδανικό να φορεθεί κι ως outerwear συμπληρώνοντας το look. Η αισθησιακή brand ambassador της Τezenis, Rita Ora, το φοράει αυτή τη φορά στην μαύρη εκδοχή του και το SPECIAL Miami bra λανσάρει ένα μέγεθος μεγαλύτερο. Θέλεις και άλλα επιχειρήματα για να το δοκιμάσεις και εσύ;

Σε ρομαντική λευκή απόχρωση, αισθησιακή μαύρη και chic μπεζ, έρχεται να δώσει πνοή καλοκαιριού και αέρα ανεξαρτησίας και λάμψης, στα φθινοπωρινά βράδια σου. Μπορεί να φορεθεί με καρό φούστα, oxfords και ένα ελαφρώς ανοιχτό, άσπρο πουκάμισο για nerdy εμφανίσεις, αλλά και μέσα από body conscious για πιο sexy looks.

Μπορεί να μην μπορείς πρακτικά να κάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή ένα υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά η Τezenis σε προκαλεί να προσθέσεις αυτό το σουτιέν στην γκαρνταρόμπα σου και να το κάνεις, έστω ενδυματολογικά...