Η Vogue eyewear αποκαλύπτει τις V πλευρές της Gigi Hadid στη νέα της καμπάνια

Η Vogue eyewear αποκαλύπτει τις V πλευρές της Gigi Hadid στη νέα της καμπάνια

Φέτος, η Vogue Eyewear λανσάρισε την #SHOWYOURVOGUE καμπάνια της: ένα ισχυρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες της υφηλίου. Κάθε γυναίκα έχει μια v πλευρά που αντανακλά την προσωπικότητα και τη στάση της καθιστώντας την μοναδική και όμορφη, πέραν της εξωτερικής της εμφάνισης. Η #SHOWYOURVOGUE είναι μια πρόσκληση να δείξετε στον κόσμο την εσωτερική ομορφιά σας.

Τώρα, η Vogue Eyewear είναι έτοιμη να ενισχύσει το μήνυμα με το δεύτερο μέρος της εκστρατείας της και την συμμετοχή μιας ιδιαίτερης πρέσβειρας: της Gigi Hadid. Το διεθνές supermodel είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την ομορφιά της, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα κάτω από την επιφάνεια και η Vogue Eyewear θα αποκαλύψει τις v-πλευρές της Gigi.

Η έντονη προσωπικότητα της Gigi και φρέσκια στάση της ταιριάζουν απόλυτα με το όραμα της #SHOWYOURVOGUE, και αυτός είναι και ο λόγος που η Vogue Eyewear την επέλεξε να ενσαρκώσει τις αξίες της και να προωθήσει την καμπάνια στο επόμενο επίπεδο. Έχοντας έρωτα με τα γυαλιά ηλίου, η Gigi ανταποκρίνεται στο έπακρο στη φιλοσοφία της μάρκας, κάνοντας πολλά περισσότερα μια απλή παρουσίαση.

Συνεργάστηκε προσωπικά με σχεδιαστές για να ξεκινήσει τη δική της Gigi Hadid for Vogue Eyewear Special Collection: 4 σέξι, σύγχρονα στιλ (3 ηλίου + 1 οράσεως) με το όνομα της στο προϊόν και την θήκη.

Τρία από αυτά τα γυαλιά πρωταγωνιστούν στην επικοινωνιακή καμπάνια της. Κάθε εικόνα αποκαλύπτει μια διαφορετική v πλευρά της Gigi που κινείται πέραν της εξωτερικής ομορφιάς.

vg1

Στην πρώτη εικόνα της επικοινωνιακής καμπάνιας της Special Collection ανακαλύπτουμε το μεγάλο πάθος της Gigi για τα άλογα. Την βλέπουμε να ιππεύει το άλογο χωρίς σέλα με ένα απλό ντύσιμο που συνδυάζεται με το μοντέλο VO4083S, ένα μεγάλο και τετράγωνο πλήρως μεταλλικό σχήμα με επίπεδους, ανεπαίσθητα φιμέ, πορτοκαλί φακούς, οι οποίοι διατίθενται επίσης σε κίτρινο και ροζ για μια εξαιρετικά σύγχρονη εμφάνιση.

vg2

Ένα άλλο μεγάλο πάθος της είναι το μαγείρεμα: η δεύτερη εικόνα της επικοινωνιακής καμπάνιας της Special Collection δείχνει τη Gigi να διασκεδάζει σε μια ακατάστατη κουζίνα, περιτριγυρισμένη από υλικά μαγειρικής και κουζινικά σκεύη. Φοράει το VO4084, ένα πλήρως μεταλλικό, σχήματος οβάλ, ζευγάρι γυαλιών οράσεως με εξαιρετικά ελαφρύ προφίλ. Ο σχεδιασμός της υψηλής γέφυρας δίνει στα γυαλιά ένα ιδιαίτερο στιλ. Διατίθεται σε παλέτα σοφιστικέ χρωμάτων για ευέλικτη και σύγχρονη εμφάνιση.

vg3

Η τρίτη εικόνα της επικοινωνιακής καμπάνιας της Special Collection πραγματεύεται την αγάπη της Gigi - εκτός από το μαγείρεμα - για το φαγητό. Καθισμένη σε μια καρέκλα στην αυλή ενός εξοχικού τρώει μια φέτα κέικ χαλαρώνοντας. Φωτογραφίζεται με το μοντέλο VO5211S που φιλοξενεί ένα έντονο σχήμα ματιού γάτας. Διατίθεται σε προκλητικούς, αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς φακών πλαισίου, συμπεριλαμβανομένων διαφανών και λευκών acetate πλαισίων.


Η καμπάνια περιλαμβάνει επίσης 3 επιπλέον επικοινωνιακές εικόνες που αποτυπώνουν τα υπόλοιπα γυαλιά συλλογή της Vogue Eyewear και αποκαλύπτουν περισσότερο την προσωπικότητα της Gigi.

vg4

Μια άλλη εικόνα της επικοινωνιακής καμπάνιας αποτυπώνει το πάθος της Gigi για το διάβασμα. Παρουσιάζεται σε μια μπανιέρα γεμάτη αφρό να χαλαρώνει και να διαβάζει ένα βιβλίο. Φοράει το μοντέλο VO5206. Το σχήμα ματιού της γάτας αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία ενός κλασικού στιλ το οποίο παραμένει τόσο θηλυκό όσο και σύγχρονο. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες της πρόσοψης και η χρωματική παλέτα συμπληρώνουν το στιλ δίνοντάς του φρεσκάδα και σύγχρονη αύρα.

vg5

Σε μια άλλη εικόνα της επικοινωνιακής καμπάνιας η Gigi φοράει το μοντέλο VO5166S ενώ περπατάει και αγκαλιάζει το άλογό της. Αυτό το στιλ χαρακτηρίζεται από τις πρώτες επίπεδου καθρέφτη αποχρώσεις στην ιστορία της Vogue Eyewear. Διατίθεται σε πλαίσια λαμπερού σκούρου κόκκινου ή μπλε, ανοιχτού αντικέ ροζ και μαύρου ή σκούρου Havana που συνδυάζονται με φακούς σε ντεγκραντέ αποχρώσεις δημιουργώντας ένα σοφιστικέ, θηλυκό look, ενώ οι κατοπτρικοί φακοί απογειώνουν την λάμψη του μοντέλου.

vg6

Τέλος, το τελευταίο θέμα της επικοινωνιακής καμπάνιας παρουσιάζει τη Gigi γεμάτη φρεσκάδα και φυσικότητα. Φοράει το μοντέλο VO5167 με τα μαλλιά τυλιγμένα σε μια πετσέτα, ενώ κρατά ένα φλιτζάνι εσπρέσο. Το πλαίσιο αυτό της Vogue Eyewear χαρακτηρίζεται από μεταλλικούς τόνους και φωτεινά χρώματα με σχήματα που αποτυπώνουν τις σύγχρονες τάσεις και σχεδιαστικές λεπτομέρειες για ένα ιδιαίτερο, σύγχρονο στιλ. Διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς: αντικέ ροζ σε διαφανές ρόδινο, κόκκινο σε διαφανές κόκκινο, μπλε σε διαφανές μπλε και κλασικό μαύρο ή σκούρο Havana.

Τόσο το βίντεο όσο και η έντυπη διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκαν στη Νέα Υόρκη από δύο διάσημους φωτογράφους μόδας: τον Mert Alas και τον Marcus Piggott.