Τα «must-have» παπούτσια του φετινού Χειμώνα

Τα «must-have» παπούτσια του φετινού Χειμώνα

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου, ωστόσο, οι καλές καιρικές συνθήκες σου επέτρεπαν να φοράς -μέχρι πρόσφατα- τα αγαπημένα σου πέδιλα, τις ανοιξιάτικες μπαλαρίνες σου και τις άνετες εσπαντρίγιες σου. Τώρα, όμως, που η ώρα και η θερμοκρασία αλλάζουν, έφτασε η στιγμή να βάλεις τα αγαπημένα σου χειμωνιάτικα παπούτσια. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν τον Νοέμβριο.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν έχεις κάνει ακόμη τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα ή τις online αναζητήσεις σου! Η μόδα για τον Χειμώνα του 2018 επιφυλάσσει πολλές και άκρως στυλάτες «εκπλήξεις» και επειδή για μια γυναίκα τα παπούτσια είναι το απόλυτο αξεσουάρ, εμείς κάναμε την καθιερωμένη έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε μερικά από τα πιο «hot» trends της σεζόν.

Τα «must» μποτάκια

Τα μποτάκια αποτελούν «must-have» items για κάθε γυναίκα διότι πολύ απλά, μπορούν να τη συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις. Στο γραφείο, στη βόλτα, στο ραντεβού… τα μποτάκια μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2018 το rock look είναι μια από τις πιο «δυνατές» τάσεις της σεζόν και αυτό φαίνεται και στα παπούτσια.

adams6

Τα rock αρβυλάκια με τα τρουκς και τις μεταλλικές λεπτομέρειες αλλά και τα δερμάτινα μποτάκια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου τους επόμενους μήνες για αυτό αξίζει να εστιάσεις σε αυτά.

adams5

Μπότες και γοητεία

Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα έχει στη ντουλάπα της -τουλάχιστον- ένα ζευγάρι μπότες! Μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ σου στη στιγμή και να δώσουν μια αισθησιακή «πινελιά» στις εμφανίσεις σου.

adams4 copy

Φέτος, αξίζει να ψάξεις για μπότες με χοντρές τρακτερωτές σόλες και φυσικά για εντυπωσιακές overknee που θα σε κάνουν να γοητεύεις σε κάθε έξοδό σου.

adams3

Casual χαμηλά για στυλ και άνεση

Όπως με τα ρούχα έτσι και με τα παπούτσια σου, η άνεση είναι βασικός παράγοντας για κάθε σου αγορά. Αξίζει, λοιπόν, να βρεις φέτος casual χαμηλά παπούτσια που θα μεταμορφώνουν το πρωινό σου look.

adams2

Το δέρμα και το καστόρ είναι «must» και για τον Χειμώνα του 2018, όπως επίσης και το λουστρίνι, οπότε φρόντισε να έχεις κατά νου τη συμβουλή μας προτού ξεκινήσεις τις αγορές σου.

adams1

Τον φετινό Χειμώνα, η μόδα θέλει νέα σχέδια που προκαλούν, για γυναίκες που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εμείς τα ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Adam's Shoes. Επισκέψου το www.adamsshoes.gr για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και βρες τα παπούτσια που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σου!

Για περισσότερες πληροφορίες: Αθήνα 210- 9024435, Θεσσαλονίκη 2310-682222, Κύπρος 357-22-346151