Velvet Underground: Στην attrattivo θα βρεις τα καλύτερα βελούδινα κομμάτια για τις γιορτές

Διονυσία Καλαποθαράκου
Velvet Underground: Στην attrattivo θα βρεις τα καλύτερα βελούδινα κομμάτια για τις γιορτές

Παντελόνια, φορέματα, μπλούζες και μπουφάν στο πιο πολυτελές και κομψό υλικό της σεζόν.

Αν υπάρχει υλικό που είναι συνυφασμένο με την θαλπωρή, τη φινέτσα, την πολυτέλεια και το glam των εορταστικών ημερών που έρχονται, αυτό είναι το βελούδο, αγγλιστί «velvet». Ρούχα με vintage αναφορές και μοντέρνα αισθητική για όλους του σωματότυπους και τις σιλουέτες, έρχονται στο πιο ιδιαίτερο ύφασμα της σεζόν και μπορούν να δώσουν ένα twist αληθινής λάμψης ακόμα και στο πιο απλό, καθημερινό σου σύνολο. Total looks από κολάν και cropped tops, mini φορέματα, bomber jackets, μακριά πανωφόρια, φούστες και κιμονό για εμφανίσεις που θα σε βάλουν στο πνεύμα των Γιορτών από τώρα και θα αναδείξουν την πιο μοιραία πλευρά του εαυτού σου. Όλα «made by attrattivo».

5206987918078 1

Το top

Σε floral, retro μοτίβο και sexy μπορντό απόχρωση φοριέται τόσο με denim και δερμάτινα παντελόνια όσο και με το ίδιο του κολάν και πιο νεανικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις. Μπορείς να το βρεις εδώ.

5206987918139 1

Το κολάν

Το εντυπωσιακό print του το καθιστά αυτομάτως ένα ξεχωριστό κομμάτι και το βελούδινο υλικό του του δίνει μία αίσθησ εκλεπτυσμένης φινέτσας. Μπορείς να το φορέσεις με πουλόβερ για cozy looks, με φούτερ για urban street εμφανίσεις, αλλά και με το ασορτί top του φυσικά. Το βρίσκεις εδώ.

5206987915275 2

Το φόρεμα

Lingerie dress από βελούδο σε abstract, σκούρο μοτίβο και λεπτομέρειες από δαντέλα, συνδυάζεται ιδανικά με μία μακριά μάλλινη ζακέτα, αλλά μπορεί να βορεθεί και κάνοντας layering με δερμάτινο κολάν ή skinny denim παντελόνι. Το βρίσκεις στο online store της attrattivo, εδώ.

5206987855076 1

Το παλτό

Σε λευκή απόχρωση, πλήρως εναρμονισμένη με το πνεύμα αγαλίασης των Γιορτών, και βολικό μήκος, φοριέται και με maxi φορέματα και με κοντές φούστες αλλά φυσικά και με παντελόνια, προσθέτοντας κάτι από την αίγλη του σε όλα τα σύνολα που θα το εντάξεις. Μπορείς να το βρεις εδώ.

5206987919365 1

Η ολόσωμη φόρμα

Το μπλε βελούδο είναι ο ορισμός της σοφιστικέ γοητείας αποτυπωμένης σε ένα ρούχο. Και όταν δεν μιλάμε για ένα απλό, συμβατικό ρούχο αλλά για ένα chic overall τότε αυτομάτως έχουμε βρει το μοναδικό ρούχο που χρειαζόμαστε όλες φέτος τις Γιορτές. Το βρίσκεις και το αγοράζεις, εδώ.

Στην Αttr@ttivo η festive season έχει ξεκινήσει για τα καλά και έχει άρωμα αγάπης και θαλπωρής και αίσθηση τρυφερότητας και πολυτέλειας... σαν το βελούδο! Εnjoy it!