Tο νέο μας girl crush είναι Γαλλίδα και είναι φτυστή η Jane Birkin

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tο νέο μας girl crush είναι Γαλλίδα και είναι φτυστή η Jane Birkin

Και έχει και τον πιο Parisian Chic λογαριασμό στο Instagram, που έχουμε δει τελευταία.

Κορίτσια είμαστε ερωτευμένες (με το στυλ)! Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιον νέο, ψηλό, μελαχρινό πρωταγωνιστή μίας Χολιγουντιανής παραγωγής , αλλά σε ένα κορίτσι. Ένα κορίτσι που κάνει την καρδιά μας να χτυπάει πιο δυνατά όταν βλέπουμε το Instagram Account της και αυτή είναι η Γαλλίδα, Louise Follain. Μοντέλο, στυλίστρια και γέννημα-θρέμμα Παριζιάνα, αυτό το 21χρονο It-Girl έχει πάνω από 130 χιλιάδες Followers στο Ιnstagram και αν παρακολουθήσεις και εσύ το προφίλ της θα γίνει αυτομάτως και το δικό σου Girl Crush. Η Vogue την αποκαλεί «κλώνο της Jane Birkin» και τo Harper’s Bazaar γράφει διθυραμβικά σχόλια για κάθε δημόσια εμφάνισή της.


Οι beauty experts έχουν από καιρό εμμονή με αυτό το φρέσκο πρόσωπο χάρη στα επιμελώς ατημέλητα, φυσικά, καστανά μαλλιά της (καθώς και σε εκείνα τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια, τα έντονα ζυγωματικά και τα σαρκώδη χείλη), αλλά και η γαλλική fashion σκηνή δεν δείχνει να την αγνοεί. Οι μούσες της κυμαίνονται από την Kate Moss μέχρι την Alexa Chung, οπότε υπάρχει μίαα βρετανική ιδιοσυγκρασία που υποδηλώνει το τυπικό γαλλικό ύφος της. Όταν όμως οι παραπάνω κυρίες θα απομακρυνθούν από τα ροζ παντελόνια, η Louise θα τα επιλέξει και θα κάνει και άλλες τέτοιες girly επιλογές που καθιστούν το στυλ της μοναδικό.

Η Chanel είναι, φυσικά, μέρος του ρεπερτορίου της, αλλά δεν θα βρείτε το τελευταίο μοντέλο τσάντας στο ντουλάπι της, καθώς συνήθως κάνει πιο retro επιλογές. Μπορεί να φορέσει ένα jeanκαι ένα T-shirt σαν μια αληθινή Παριζιάνα (με τα μαλλιά της πιασμένα ανέμελα επάνω, και loafers στα πόδια της), αλλά θα κάνει και μία ασυνήθιστη προσθήκη σε αυτό το look, όπως ένα ζευγάρι κρυστάλλινα σκουλαρίκια που θα δώσουν πραγματικά ένα νέο τόνο στο σύνολό της. Δεν έχεις να την κάνεις και εσύ follow στο Instagram, όπως και εμείς, και να εμπνέεσαι καθημερινά από τις εμφανίσεις της. We love you, Louise Follain!