Ο απόλυτος οδηγός για «ζεστά» casual δώρα για μικρούς και μεγάλους

Ο απόλυτος οδηγός για «ζεστά» casual δώρα για μικρούς και μεγάλους

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο γιορτινός μήνας. Το σκηνικό αλλάζει, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο γιορτινή και η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει. Είναι η περίοδος των προετοιμασιών, των διακοπών, της ξεκούρασης, της ξεγνοιασιάς και φυσικά… των όμορφων δώρων, με τα οποία θέλουμε να δώσουμε χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, να τους δείξουμε πόσα σημαίνουν για εμάς!

Για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή για τις αγορές σου, ανακαλύψαμε τις καλύτερες προτάσεις, για να ετοιμάσεις τις πιο συναρπαστικές εκπλήξεις, που θα κάνουν λίγο πιο όμορφη αλλά και εύκολη τη ζωή των πιο κοντινών σου ανθρώπων. Μην ξεχνάς, ότι προκειμένου να μην ξεφύγεις από το budget σου, χρειάζεται καλή οργάνωση και προσήλωση στον στόχο.

Ξεκίνα, λοιπόν, από τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, που περιμένουν τα δώρα τους με ανυπομονησία. Γίνε η πιο γλυκιά Αγιοβασιλίνα για τα ανιψάκια, τα ξαδερφάκια, τα βαφτιστήρια, αλλά και πολλά ακόμη παιδάκια. Με κάθε αγορά παιδικών ρούχων από την INTERSPORT, βοηθάς στο μεγάλο έργο της δημοφιλούς εταιρείας που θα «ζεστάνει» τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου προσφέροντας 600 μπουφάν! Έτσι, γεμίζεις με χαρά και αισιοδοξία πολλούς μικρούς ήρωες, που χρειάζονται τη βοήθειά σου.

Ζέστανε τις περιπετειώδεις πριγκίπισσες και τους ζωηρούς μπόμπιρες με πολύχρωμα παιδικά μπουφάν σε πολύ οικονομικές τιμές. Για παράδειγμα, αποκλειστικά στην INTERSPORT θα βρεις παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 29,99 ευρώ. Εναλλακτικά, επίλεξε όμορφες και στυλάτες φόρμες, για τις casual εμφανίσεις τους, εντυπωσιακά κολάν για άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και ζεστές ζακέτες, ιδανικές για κουκούνινγκ στον καναπέ! Ό,τι και αν διαλέξεις, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, για τα παιδάκια, είναι πολύ σημαντικός ο χρόνος που περνάς μαζί τους. Επομένως, μην αρκεστείς απλώς σε ένα τέλειο δώρο. Αφιέρωσέ τους όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές που θα θυμούνται για πάντα.

ghnghn copy

Στα καταστήματα αλλά και στη σελίδα της INTERSPORT θα ανακαλύψεις εξίσου εντυπωσιακά δώρα για τις κολλητές σου αλλά και τους φίλους σου. Επειδή οι περισσότερες δεν έχουμε αρκετά αθλητικά ρούχα στη γκαρνταρόμπα μας, φέτος μην καταλήξεις στις συνηθισμένες εύκολες λύσεις.

Επένδυσε σε κομμάτια που θα αναδείξουν τις καθημερινές εμφανίσεις των αγαπημένων σου φίλων, χαρίζοντάς τους άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του Χειμώνα. Όποιο και αν είναι το γούστο τους, σίγουρα θα ανακαλύψεις την ιδανική επιλογή ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία γυναικείων και αντρικών αθλητικών μπουφάν. Και αν θεωρείς ότι πρόκειται για ένα ακριβό δώρο, το οποίο ξεπερνά το budget σου, μάλλον είναι ώρα να αναθεωρήσεις. Αποκλειστικά στην INTERSPORT θα βρεις αντρικά και γυναικεία μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 39,99 ευρώ!

Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι το casual chic είναι μία από τις hot τάσεις που θα φορεθεί πολύ τη νέα σεζόν. Χάρισε στους αγαπημένους σου τα πιο «ζεστά» δώρα, που θα τους παρακινήσουν να αναζητήσουν νέες περιπέτειες!