Adwoa Aboah: Δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για το «Μοντέλο της Χρονιάς»

Adwoa Aboah: Δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για το «Μοντέλο της Χρονιάς»

Το 2013 στη θέση της ήταν η Cara Delevingne. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στον κόσμο της μόδας.

810

Η 25χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία είναι φέτος, και επισήμως, ένα από τα πιο συναρπαστικά μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας, κυρίως για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, τη δροσερή συμπεριφορά και το στυλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Επίσης είναι το «Μοντέλο της Χρονιάς» σύμφωνα με τα British Fashion Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Λονδίνο. Η Adwoa Aboah είναι και το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου, σε επιμέλεια του στυλίστα Edward Enninful, και σε μία από τις πιο retro chic παραγωγές που έχουμε δει τελευταία.
Και επειδή σίγουρα θα θες να μάθεις περισσότερα για αυτό το νέο model crush μας, σου έχουμε παραθέσει παρακάτω δέκα πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες για αυτή την εξωτική καλλονή. Η γνώση είναι δύναμη φίλη μου και εμείς στην προσφέρουμε!
|

GettyImages 868347956
GettyImages 872682778

1. Πήρε μέρος στο πρώτο της «fashion school» όταν ήταν μόνο 16 χρονών. Την ανακάλυψαν fashion scouters έξω από το Topshop του Λονδίνου και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…
2. Πήρε τον τίτλο του «Μοντέλου της Χρονιάς» στα φετινά Fashion Awards, αφήνοντας πίσω της την Kaia Gerber, την Winnie Harlow και τις αδερφές Gigi και Bella Hadid.
3. Είναι η κόρη της Camilla Lowther, της ιδρύτριας του καλλιτεχνικού πρακτορείου, CLM.
4. Το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ το έκανε με το catwalk του Giles Deacon για τη σεζόν S/S 2011.
5. Απέχει από το αλκοόλ συνειδητά εδώ και πολλά χρόνια, καθώς στο παρελθόν αντιμετώπισε θέματα εθισμού και κατάθλιψη.

6. Είναι η ιδρύτρια της διαδικτυακής πλατφόρμας «Gurls Talk», μέσω της οποίας ενθαρρύνει τις γυναίκες να μιλήσουν για προβλήματα ψυχικής υγείας, εθισμών και διαταραχών. Με αυτό τον τρόπο θέλει να τις κάνει να νιώσουν μέλος ενός συνόλου και να ξεπεράσουν μαζί με τις υπόλοιπες τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.
7. Γεννήθηκε στην περιοχή του Λονδίνου, Ladbroke Grove και το αγαπημένο της μέρος από ολόκληρο τον κόσμο είναι ο καναπές του πατρικού της σπιτιού.
8. Το παρατσούκλι της είναι «Woodge» και της το έχει δώσει ο μπαμπάς της από όταν ήταν μικρή.
9. Θα ήθελε στο μέλλον να ασχοληθεί με την υποκριτική και γι’ αυτό κάνει τα αντίστοιχα μαθήματα. Το όνειρό της είναι να δουλέψει με την Amy Adams.
10. Είναι κολλητή με την Cara Delevingne, η οποία είχε κερδίσει τον αντίστοιχο τίτλο το 2013.

Extra Info: Το περίπλοκο όνομά της προφέρεται έτσι (δες το 0,16)...