Hook on Chic: Mόλις ανακαλύψαμε το site που σου επιτρέπει να φοράς νέο φόρεμα σε κάθε event

Διονυσία Καλαποθαράκου
Hook on Chic: Mόλις ανακαλύψαμε το site που σου επιτρέπει να φοράς νέο φόρεμα σε κάθε event

Kαι απαντήσαμε στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου «γιατί να αγοράσω -αφού μπορώ να νοικιάσω- κάτι που ξέρω πως θα βάλω μόνο μία φορά»;

Η Αμερικανίδα χρονογράφος Marjorie Holmes είχε πει στα τέλη της δεκαετίας του 1960 πως «τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι, σε οδηγούν στο σπίτι σου». Εν έτει 2017 αυτό μπορούμε να δηλώσουμε με τα βεβαιότητος πως έχει αλλάξει κατά πολύ. Αυτές οι μέρες, εκτός από «Άγιες» είναι και μία αφορμή να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να ανταποκριθούμε σε επίσημα καλέσματα και να πάρουμε μέρος σε parties στα οποία ως γυναίκες οφείλουμε να εντυπωσιάσουμε με την παρουσία μας, αλλά και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις με το στυλ μας. Και όταν το σκέφτεσαι αυτό από τη μία σου δημιουργείται προσμονή για να βγεις έξω και να περάσεις καλά, και από την άλλη μπαίνεις στη διαδικασία να αγχωθείς με το τι πρέπει να φορέσεις σε κάθε ένα από τα events που έχεις να πας. Να μην επαναλαμβάνεσαι, να είσαι πάντα στυλάτη, να φοράς κάτι κομψό που σε κολακεύει και ταυτόχρονα να μην ξοδέψεις όλο το δώρο των Χριστουγέννων στο να αγοράσεις νέα ρούχα: όλα αυτά είναι παράγοντες που έβαλα στην ενδυματολογική μου εξίσωση φέτος για να οδηγηθώ στην πιο «έξυπνη» λύση.

8

«Hook on Chic», συγκράτησε αυτές τις τρεις λέξεις γιατί θα σου «σώσουν και εσένα τη ζωή», όπως ακριβώς συνέβη με εμένα όταν ανακάλυψα αυτό το site όπου μπορείς να διαλέξεις φορέματα, ολόσωμες φόρμες και τσάντες επωνύμων Οίκων Μόδας και διάσημων σχεδιαστών, να τα νοικιάσεις για 4 ή 8 ημέρες, να κάνεις όλες τις προγραμματισμένες σου εμφανίσεις και μετά απλά να τα επιστρέψεις. Χωρίς να έχει χρειαστεί να δώσεις μία περιουσία για ρούχα που θα βάλεις μόνο μία φορά και μετά θα έπρεπε να «καταχωνιάσεις» στα άδυτα της ντουλάπας σου. Chic midi φορέματα, εντυπωσιακά maxi gowns και sexy mini δημιουργίες τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις μαζί με την αντίστοιχη τσάντα και να κάνεις μία ονειρική και –κυριολεκτικά- μοναδική εμφάνιση. Το καθαριστήριο είναι μία από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει το «Hook on Chic» και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης του ρούχου. Τα μεταφορικά είναι επίσης δωρεάν. Επιλέγεις το fashionable κομμάτι, αυτό σου έρχεται στον χώρο σου, το δοκιμάζεις και αν το μέγεθος είναι σωστό και σου ταιριάζει το κρατάς, στην αντίθετη περίπτωση το επιστρέφεις στο site και εκείνο σου δίνει πίσω τα χρήματα που έχεις δώσει. Εγώ, μετά από πολλές ώρες περιήγησης σε αυτή την online υπηρεσία πραγματικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στα παρακάτω κομμάτια και σου εξηγώ αμέσως το γιατί…
Το floral midi φόρεμα

Για all day εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από την αβίαστη κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν όπως είναι τα dark, λουλουδάτα μοτίβα.

Alexander Wang

Το μάλλινο mini φόρεμα



Αυτό το body conscious σχέδιο είναι τόσο sexy από τη φύση του που δείχνει cool και με αυστηρά brogues, αλλά και με θηλυκές μπότες πάνω από το γόνατο. Επίσης εγώ θα το φορούσα με biker jacket, αλλά για πιο σοφιστικέ εμφανίσεις μπορείς να το βάλεις και με μακρύ παλτό.

ZeusDione

Το μεταλλικό maxi gown


Δημιουργία του αγαπημένου, ελληνικού brand Zeus+Dione, σκέφτηκα ότι θα δείχνει ονειρικό με λεπτά πέδιλα και ένα oversized blazer σε οποιοδήποτε επίσημο βραδυνό κάλεσμα έχω να παρευρεθώ... και είναι τόσο πολύ «μέσα» στο glam πνεύμα των γιορτών!

Alexis

Η sexy ολόσωμη φόρμα


Με ύφανση από δαντέλα και αισθησιακά cut-outs, δεν υπάρχει κάτι πιο μοντέρνο και ταυτόχρονα κολακευτικό από το συγκεκριμένο overall για αυτά τα Χριστούγεννα. Το απέκτησα με ευκολία και αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το αποχωριστώ με μεγάλη δυσκολία όταν χρειαστεί να το επιστρέψω.

DKNY

Η chic tote bag


Mαύρη, κομψή και πρακτική ταυτόχρονα, ταιριάζει όχι μόνο με ένα αλλά με όλα τα παραπάνω ρούχα που επέλεξα. Επίσης εξαιτίας του μεγέθους και του σχήμα της μπορείς να την κρατήσεις 24ώρες το 24ωρο, όχι μόνο το βράδυ!

Diane von Furstenberg

Το πρακτικό σακίδιο


Η φλογερή, κόκκινη απόχρωσή του μπορεί να σου φαίνεται «δύσκολη» αλλά είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το κλίμα των Χριστουγέννων και είναι το glam touch που οφείλεις να δώσεις σε όλα τα σύνολά σου.

Η τελευταία μου και πιο αγαπημένη fashion ανακάλυψη, το «Hook on Chic», δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr να επιλέξουν ένα από τα φορέματα και τις ολόσωμες φόρμες που βλέπεις παραπάνω, ή στην gallery, σε συνδυασμό με μία από τις τσάντες που παρατηρείς στο άρθρο (είναι όλα από την κατηγορία «Last minute»), και να τα νοικιάσουν από το site σε προνομιακή τιμή. Η προσφορά ισχύει για τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο (Δωρεάν μεταφορικά-Χωρίς έξοδα καθαριστηρίου).

Για να κερδίσεις την έκπτωση αρκεί να μπεις στο site του Hook on Chic.

Γιατί αυτά «τα μυστικά» δεν πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου... είναι σαν την γνώση, έχει διπλή σημασία όταν μεταλαμπαδεύεται, και εγώ προσωπικά χαίρομαι πολύ όταν το κάνω αυτό μαζί σας!

Ιnfo: www.HookonChic.com, https://www.facebook.com/HookonChic/, τηλ. +302121050975