Τα πιο λαμπερά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και κάθε ημέρα του χρόνου!

Τα πιο λαμπερά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και κάθε ημέρα του χρόνου!

Η νέα συλλογή της PANDORA «Valentine’s 2018» έρχεται με ανατρεπτικές προτάσεις

Υπάρχει ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ας το παραδεχτούμε, η αναζήτηση του τέλειου μικρού κουτιού που θα μας γεμίσει χαρά, δεν είναι εύκολη. Οι γυναίκες είμαστε ένα «δύσκολο» κοινό. Αρκετές φορές και εμείς οι ίδιες δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα θέλαμε, πόσο μάλλον ο σύντροφός μας, που περνάει ώρες προσπαθώντας να ανακαλύψει ένα πρωτότυπο αντικείμενο που θα εκφράζει την αγάπη του. Τα καλά νέα είναι ότι ανακαλύψαμε τη συλλογή κοσμημάτων, που έχει ιδιαίτερη αισθητική, συναισθηματική και συμβολική αξία. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα πιο λαμπερά δώρα για να εμπνευστείς και να δώσεις ιδέες στον σύντροφό σου, για το ιδανικό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων!

Η νέα συλλογή της PANDORA «Valentine’s 2018», συγκεντρώνει τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια, που θα σε συγκινήσουν. Είναι η τέλεια αφορμή, για όσους θέλουν να εκφράσουν τις ρομαντικές ιστορίες, να πουν «σ΄ αγαπώ» και να γιορτάσουν τον έρωτα κάθε ημέρα του χρόνου! Τα μοναδικά κοσμήματα της σειράς θα γίνουν ο καλύτερος σύντροφός σου, που θα σου θυμίζουν πάντα τον αγαπημένο σου και θα σε κάνουν να χαμογελάς. Οι προτάσεις της συλλογής είναι πολλές και ανταποκρίνονται στο ιδιαίτερο στυλ κάθε γυναίκας. Ακολουθούν οι αγαπημένες μας επιλογές.



Lock your promise για να κλειδώσεις τις πιο όμορφες στιγμές σας!

Για όσες προτιμούν τα διαχρονικά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, η σειρά «Lock your promise» είναι η καλύτερη πρόταση, καθώς προσθέτει ονειρικές πινελιές σε κάθε σου εμφάνιση. Τα ρομαντικά σχέδια με σήμα κατατεθέν το λουκέτο σε σχήμα καρδιάς, όπως το «Key to My Heart» και το «Love Lock», αποτελούν σύμβολο αληθινής αγάπης και δέσμευσης, που «κλειδώνει» τις πιο όμορφες και μοναδικές στιγμές της ζωής μας.

pandora agiou valentinou 2

Τα σύμβολα της Explosion of Love αφηγούνται τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης

Σμάλτο και λαμπερά κρύσταλλα σε έντονες ροζ και φλογερές κόκκινες αποχρώσεις διακοσμούν must-have σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, στη σειρά «Explosion of Love». Συνδυασμένα σε μοναδικές συνθέσεις βραχιολιών, αφηγούνται υπέροχες ιστορίες αγάπης και αποτελούν το καλύτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και δημιούργησε μοναδικές συνθέσεις, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

pandora agiou valentinou 3

Το Tree of Love είναι το απόλυτο σύμβολο τρυφερότητας

Ένα πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι που θα ονειρευόταν κάθε γυναίκα είναι το πανέμορφο κολιέ «Tree of Love» με το σκαλιστό δέντρο της αγάπης. Οι όμορφες καρδούλες γίνονται τα κλαδιά του και είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, τα νέα, κομψά δαχτυλίδια, από μασίφ ασήμι 925ο και οι εντυπωσιακές πέτρες σε σχήμα καρδιάς, αιχμαλωτίζουν τα πιο τρυφερά και «δυνατά» συναισθήματα. Αποτελούν κομμάτια που θα φοράς, όσα χρόνια και αν περάσουν…

pandora agiou valentinou 4

«Παιχνιδιάρικα» σύμβολα για girly look

Αν αγαπάς τα πιο παιχνιδιάρικο, ρομαντικό look συνδύασέ τα με χαριτωμένα σύμβολα, όπως γελαστές φατσούλες και κόκκινα χείλη, από χειροποίητο γυαλί Murano, glitter σμάλτο και κυβική ζιρκόνια. Έτσι, θα δημιουργήσεις χαρούμενες statement εμφανίσεις και θα αναβαθμίσεις ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές εμφανίσεις.

pandora agiou valentinou 5

Η άκρως ρομαντική συλλογή ολοκληρώνεται με τη σειρά «I Love You». Ας μην ξεχνάμε ότι τα τρυφερά μηνύματα αγάπης και αφοσίωσης χαραγμένα σε εντυπωσιακά σύμβολα, δαχτυλίδια και κολιέ είναι ο πιο γλυκός τρόπος να πούμε «Σ’ αγαπώ» στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ένα δώρο από τη σειρά PANDORA «Valentine’s 2018» είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να εκφράσει κάποιος το ενδιαφέρον, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και όλα όσα νιώθει. Η νέα σειρά δεν αποτελεί μία συνηθισμένη επιλογή, αλλά μία πραγματικά ιδιαίτερη πρόταση με μεγάλη συναισθηματική αξία.

pandora agiou valentinou 6

Μέσα από τα κομψά και λαμπερά της κομμάτια καταφέρνει να αποτυπώσει την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κόσμημά της, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε ένα δίνει τη δυνατότητα στις σύγχρονες γυναίκες να εκφραστούν μέσα από το προσωπικό τους στυλ, συνδυάζοντας με τον δικό τους τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

Από 5-14 Φεβρουαρίου, με αγορές από 59€ και άνω, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός κοσμήματος από τη συλλογή Valentine’s 2018, μπαίνεις στη κλήρωση για ένα μαγικό 2ημερο σε Tree House! Η ενέργεια θα ισχύει σε όλα τα PANDORA Concept Stores.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, 12.00 - 17.00, σας περιμένουμε με πολλά happenings κι εκπλήξεις στα Athens Mall και Mediterranean Cosmos!!! Photobooths με Love messages, Love Quiz, vip παρουσίες και φυσικά το διαγωνισμό μας!

Ανακάλυψε το τέλειο δώρο, και βοήθησε τον σύντροφό σου να κάνει το ίδιο, με τη βοήθεια του Gift Finder της PANDORA

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το www.pandora.net, τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr

#DOPANDORA #DOCelebrateLove

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7,

ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ,

ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344