Πέντε look από τα Marks & Spencer, για να εντυπωσιάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Πέντε look από τα Marks & Spencer, για να εντυπωσιάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Είτε είσαι ερωτευμένη είτε όχι, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αποτελεί μια υπέροχη αφορμή για να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αξίζει λοιπόν, να την εκμεταλλευτείς για να ανανεωθείς και να διασκεδάσεις!

Δώσε «χρώμα» σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, πηγαίνοντας για ένα ρομαντικό δείπνο με το καλό σου, μια βόλτα με τις φίλες σου ή ένα after work ποτό με την παρέα. Για μια αξέχαστη βραδιά, προγραμμάτισε από τώρα το outfits που θα φορέσεις για να εντυπωσιάσεις. Εμείς κάναμε ήδη την έρευνά μας και καταλήξαμε σε πέντε special προτάσεις από τα Marks & Spencer.

ΔΨΣΨΣ

Δυναμική και άκρως γοητευτική
Αν κανονίσεις ένα ρομαντικό ραντεβού, τότε καλό είναι να υιοθετήσεις ένα look που θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις και παράλληλα, θα βγάλει στην επιφάνεια τη γοητευτική και δυναμική πλευρά σου. Κάνε τη διαφορά με ένα ρομαντικό Jumpsuit σε μωβ χρώμα. Είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση! Μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα εσώρουχα. Προτείνουμε γοητευτικό μαύρο με αισθησιακή δαντέλα. Σταθερή αξία!

Marks&Spencer

Άνετη αλλά σικ
Αν επιλέξεις να πας για ένα χαλαρό ποτό μετά το γραφείο, προτίμησε κάτι άνετο και σικ. Το τζιν παραμένει «hot» και η μόδα φέτος το θέλει straight και φαρδύ. Συνδύασέ το με ένα κομψό σακάκι και ζώνη σε έντονο χρώμα. Πίσω από το άνετο look σου, θα πρέπει να «κρύβεται» ένα θηλυκό και εντυπωσιακό σετ εσωρούχων σε έντονη απόχρωση, όπως αυτό το «φλογερό» κόκκινο που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας στα Marks & Spencer. Μια «must» επιλογή για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις.

χ χ ψχ χ


Marks&Spencer

Ρομαντική και ρετρό
Αν το στυλ σου είναι περισσότερο ρομαντικό, τότε αξίζει να επιλέξεις μια πιο ρετρό εμφάνιση για το ραντεβού σου. Αρκεί να συνδυάσεις ένα παντελόνι με διακριτικά φλοράλ prints, με ανοιχτόχρωμο ζιβάγκο πουλόβερ για μια ντελικάτη ρετρό «πινελιά». Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου επιλέγοντας, εσώρουχα με δαντέλα και -φυσικά- φλοράλ patterns που θα βγάλουν στην επιφάνεια τον ρομαντικό σου χαρακτήρα.

χ σδψσαδψσ


Marks&Spencer

Ανέμελη και boho
Στην περίπτωση που το στυλ σου είναι περισσότερο boho, τότε πες «ναι» στο layering (φορώντας το ένα ρούχο πάνω από το άλλο) με απαλά και αέρινα υφάσματα, σε αποχρώσεις κάραμελ, ροζ και ώχρας. Σε ό,τι αφορά τα εσώρουχα, μη διστάσεις να επιλέξεις το λευκό για εμφανίσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση με μια «πινελιά» πολυτέλειας!

ωδφωβδ


Marks&Spencer

Γλυκιά και… σέξι
Τα παστέλ χρώματα είναι η «top» επιλογή και το 2018. Αν θέλεις λοιπόν να εντυπωσιάσεις με μια «γλυκιά εμφάνιση», αξίζει να τα βάλεις στη λίστα σου και να τα συνδυάσεις με κομμάτια με έντονα prints, για να κάνεις τη διαφορά! Ολοκλήρωσε το look επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό σετ εσωρούχων, όπως το παρακάτω και ανέδειξε παράλληλα και τη σέξι πλευρά σου.

new final


Marks&Spencer

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως το outfit που θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου, πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα και κυρίως, να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση! Για μια επιτυχημένη εμφάνιση λοιπόν, επισκέψου τα Marks & Spencer και φτιάξε το δικό σου ιδανικό look μέσα από τη νέα συλλογή. Θα βρεις εύκολα ό,τι ψάχνεις, όπως και εμείς!