Tα πιο κολακευτικά μαγιό από την πασαρέλα στην παραλία

Tα πιο κολακευτικά μαγιό από την πασαρέλα στην παραλία

Η θαλασσα μετατρέπεται σε fashion parade

Όποιο σχέδιο και print κι αν επιλέξετε, υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα σχέδια στις φετινές συλλογές με μαγιό, που σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε το κατάλληλο. Ο καιρός για μπάνια στη θάλασσα πλησιάζει και από εκεί που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε πώς θα απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα αναρωτιόμαστε πώς θα φαινόμαστε με μαγιό.

Οι περισσότερες από εμάς τρέμουμε στην ιδέα του να τα πατάξουμε όλα και να αποκαλύψουμε τις μικρές και μεγάλες καταχρήσεις του χειμώνα. Όσες έχουν προετοιμαστεί ή η φύση της ευνοεί με σώμα μοντέλου, σαφώς και μπορούν να επιλέξουν από κάθε στυλ μαγιό με μόνο γνώμονα του γούστο τους. Τι γίνεται όμως για τις υπόλοιπες από εμάς, τις κοινές θνητές;
Το shopping για μαγιό δεν πρέπει να μας αγχώνει. Μπορούμε να το μετατρέψουμε σε ευχάριστη διαδικασία και να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία μας. Ας το δούμε από τη θετική πλευρά. Το 2012 θα φοράμε το πιο ωραίο μαγιό από κάθε άλλη φορά.

Οι τάσεις: φλοράλ, νέον μονοχρωμίες, έθνικ, animal prints, βαθιά ντεκολτέ, pin-up, κρόσσια, κοψίματα, ολόσωμα, μικροσκοπικά μπικίνι, lingerie beachwear, νυφικά μαγιώ, πεγέτες, φουστάκια, tankini, λωρίδες, mix and match set.


1. Retro –ιδανικά για τις γυναίκες με καμπύλες: αυτό το σχέδιο καταφέρνει να κάνει τις γυναίκες με «πιασίματα» θα το πούμε- να δείχνουν υπέροχες από την εποχή των pin-up. Τα ψηλόμεσα βρακάκια λεπταίνουν την κοιλιά και τονίζουν τα δυνατά σημεία του κορμού μας (ο νοών νοείτω). Παρόλα αυτά το σημαντικό είναι να μην κονταίνει τα πόδια και να μην σταματά το κάτω μέρος στα πιο... αφράτα σημεία των γοφών σας. Δοκιμάστε ένα σχέδιο που σταματά στην κορυφή στη λεκάνη ώστε να μην δείχνετε λες και φοράτε σορτσάκι . Επιπλέον, τα μαγιό με κάθετες ρίγες μας κάνουν πιο λεπτές, όπως και τα μεγάλα ντεκολτέ στα ολόσωμα ή οι φαρδιές τιράντες.

2. Αν είστε αδύνατες τολμήστε το '60s style με ζώνη, ως άλλη Brigitte Bardot, τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμο. Στην ολόσωμη εκδοχή επιλέξτε ένα κομμάτι με κυκλικά κοψίματα. Προσέξτε η ζώνη να βρίσκεται σε σημείο που κολακεύει τις αναλογίες σας.

3. Αν το σώμα σας ανήκει στην κατηγορία αχλάδι διαλέξτε ένα μαγιό που παραπέμπει σε αθλητικό. Υπάρχουν πολλά σχέδια φέτος- με φερμουάρ, color-blocks. τα ριγέ ολόσωμα με κάθετο print είναι ιδανικά για την περίπτωσή σας, αφού στενεύουν την περιφέρεια, μακραίνοντας τον κορμό.

4. Peplum –Με φουστάκι στο κάτω μέρος: Όσο πιο girlie, τόσο πιο σέξι. Θηλυκό όσο δεν πάει, κολακεύει τα περισσότερα σώματα.

5. Με φαρδύ Halter δέσιμο στο λαιμό- Ό, τι πιο δυναμικά θηλυκό και συνάμα σταθερό για τις κοπέλες με μεγάλο στήθος. Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο το στυλ από το μαύρισμα, μπορείτε να επιλέξετε και το μαγιό με μλουζάκι, το λεγόμενο tankini. Διαλέξτε μαγιό με μπανέλα για ανόρθωση, αλλά χωρίς ενίσχυση και αποφύγετε τα σουτιέν ¾. Αν έχετε μικρό στήθος, προτιμήστε τα ενισχυμένα μαγιό ή με φραμπαλά και ρίγες.

Στο πάνω μέρος καλύτερη επιλογή είναι αυτή με έντονα χρώματα και σχέδια. Μη φοβηθείτε να κάνετε Mix & match, φορώντας αταίριαστα πάνω και κάτω μέρη. Προτιμήσε ένα σουτιέν που να μην είναι τριγωνάκι, με τιράντες που δεν δένουν στον λαιμό. Έτσι δημιουργείται η εντύπωση μεγαλύτερης πλάτης, όπως πχ με τα bandeau. Αν ρίξετε μία ματιά στο photo gallery είναι σίγουρο πως θα ξετρελαθείτε με τα φετινά σχέδια!