Vogue Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013: Για κομψές, δυναμικές, stylish παρουσίες

Vogue Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013: Για κομψές, δυναμικές, stylish παρουσίες

Η συλλογή γυαλιών που έχει ήδη γίνει το αντικείμενο του πόθου μας

Οι σύγχρονες γυναίκες ελκύονται από τη μόδα, και συγκεκριμένα από την παιχνιδιάρικη διασκέδαση και την διαρκώς αναζωπυρούμενη περιέργεια, που αποτελούν ζωτικά στοιχεία της. Τα γυαλιά Vogue, από την δεκαετία του '70 αναγνωρίζουν αυτά τα στοιχεία και αφιερώνουν τις eyewear συλλογές τους στις δυναμικές και περίεργες γυναίκες, που αγαπούν την μόδα και, σύμφωνα με τις τάσεις της, επιζητούν να δοκιμάζουν διαφορετικά στυλ, προκειμένου να ανανεώνουν διαρκώς την εικόνα τους. Έτοιμες να συλλάβουν την αλλαγή, μέσω της διερεύνησης πρωτότυπων και trendy εκφράσεων του στυλ, οι οι γυναίκες αυτές χαρακτηρίζονται από την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά τους και επιλέγουν τα γυαλιά Vogue, αφού αυτά αποτελούν έναν ζωντανό και κομψό τρόπο να ζήσουν το πνεύμα της εποχής τους.Πηγή έμπνευσης των γυαλιών της Vogue αποτελούν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουν το αιώνιο ταλέντο να επιστρέφουν σε εμπνεύσεις του παρελθόντος, με έναν αέρα και μια πρωτοτυπία που αποτελούν σύμβολα. Χωρίς να χάνουν την κομψότητα και τη φινέτσα τους -που είναι και σήματα- κατατεθέντα για ολες αυτές τις γυναίκες- τα γυαλιά της Vogue διοχετεύουν στην καθημερινή ζωή το φρέσκο, urban στυλ των τάσεων του σήμερα.

Τρία κομψά και δυναμικά στοιχεία, διακοσμημένα με αποκλειστικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν όλη τη φινέτσα και τη σαγήνη τους, είναι αυτά που προσφέρει η νέα κολεξιόν στις fans των Vogue. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών των λεπτομερειών είναι οι κρύσταλλοι που κοσμούν το εξωτερικό των βραχιόνων ή τα νέα, πρωτότυπα χρώματα της οπαλίνας που φωτίζουν ιδανικά το στιλάτα κομψό προφίλ των μοντέλων της εν λόγω κολεξιόν ή ο μοναδικός σχεδιασμός των μοντέλων «Natural», εμπνευσμένος από την αρμονία και τα σχήματα της φύσης. Το πολύ θηλυκό αλλά και ειρωνικό αυτό παιχνίδι ταιριάζει, σήμερα περισσότερο από ποτέ, με το πολυτελές πνεύμα των σύγχρονων γυναικών: από το trendy, παιχνιδιάρικο στυλ των μοντέλων In Vogue, που έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες που πάντα αναζητούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, μέχρι το σύγχρονο και διακεκριμένο γούστο των μοντέλων Casual Chic, που σχεδιάστηκαν για τις νέες γυναίκες που ακολουθούν τη μόδα με ένα μοντέρνο και ευέλικτο τρόπο και με μια διαρκή αίσθηση πρωτοτυπίας, και τις κλασικές, κομψές και απαλές γραμμές των μοντέλων Timeless, σχεδιασμένων για τις λάτρεις ενός στιλάτου, θηλυκού λουκ, πλούσιου σε εκλεπτυσμένες και ασυνήθιστες λεπτομέρειες.

TIMELESS

VO 2813B

VO 2813B
Ένα μοντέλο οράσεως σχεδιασμένο για τις εκλεπτυσμένες γυναίκες που εκτιμούν την κομψότητα των φωτεινών λεπτομερειών, με μία νότα αιώνιας πολυτέλειας. Το απαλό, ορθογώνιο σχήμα τους, είναι αμυδρά εμπνευσμένο από ρετρό σχέδια. Το αποφασιστικά θηλυκό σχήμα τους, με το εμπρόσθιο μέρος από acetate κοσμείται με γεωμετρικό κρυστάλλινο διακοσμητικό σε στυλ ArtNouveau, τοποθετημένο στο εξωτερικό των βραχιόνων, το οποίο του προσδίδει ένα απίστευτα πρωτότυπο φωτεινό εφέ. Το μοναδικό, πολύ θηλυκό μοντέλο, είναι κατάλληλο για όλες τις συνθήκες της καθημερινότητας, και διατίθεται σε έκδοση Asian Fit και σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών, συμπεριλαμβανομένου του μωβ άνω μέρους επί καφέ της άμμου, άνω μέρος σε μπλε της οπαλίνας επί λευκού του πάγου, σκούρο μωβ άνω μέρος επί διαφανούς μωβ, μαύρο και σκούρο havana.

VO 2832SB

VO 2832SB
Το υπερμέγεθες, τετράγωνο μοντέλο γυαλιών ηλίου ενσωματώνει ένα ιδιοφυές, κλασικό και εκλεπτυσμένο στυλ, ιδανικό για τις γυναίκες που προτιμούν ελαφριά γυαλιά για την καθημερινή τους ζωή, με φωτεινές και ελκυστικές λεπτομέρειες, σε ένα αποτέλεσμα φινετσάτο και εκλεπτυσμένο. Αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό αυτής της κολεξιόν δεν είναι άλλο από το κρυστάλλινο διακοσμητικό στο εξωτερικό των βραχιόνων το οποίο, στην ουσία, συνιστά το κοινό στοιχείο της σειράς Timeless και καθιστά τα συγκεκριμένα μοντέλα το must-have αξεσουάρ της σεζόν. Τα ανώτερης τεχνολογίας υλικά συνεισφέρουν στην ποιότητα, στη μοναδικότητα και στην ακρίβεια των λεπτομερειών αυτού του εμπνευσμένου από το ρετρό σχεδιασμό μοντέλου. Η χρωματική του παλέτα περιλαμβάνει στιλάτες διαφάνειες και τόνους διαβαθμισμένης σκουρότητας, σε συνδυασμούς όπως μαύρο εμπρόσθιο μέρος με μαύρους/ανθρακί βραχίονες, διαφανές μπλε εμπρόσθιο μέρος με διαφανείς μπλε/ασημί βραχίονες, και διαφανές μπορντό εμπρόσθιο μέρος με σκούρους μπορντό/ασημί βραχίονες. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται και σε έκδοση Asian Fit.

VO 2789B

VO 2789B
Το φινετσάτο και κλασικό μοντέλο οράσεως προωθεί τις ιδανικές για τις σύγχρονες γυναίκες, κλασικές και φινετσάτες γραμμές. Οι κομψές, γεμάτες αυτοπεποίθηση, έξυπνες γυναίκες των οποίων πάντα ζητούμενο είναι οι ελκυστικές λεπτομέρειες, θα το λατρέψουν. Τα γυαλιά, με το ιδιοφυές και κομψό στυλ τους, είναι κατάλληλα για τα εκλεπτυσμένα γούστα των γυναικών του σήμερα, χάρη στις ιδιαίτερες λεπτομέρειές τους: πολύτιμοι κρύσταλλοι, τοποθετημένοι στους βραχίονες κοσμούν το απαλό, ορθογώνιο προφίλ του εμπρόσθιου μέρους από acetate με αποτέλεσμα την πολυτέλεια και το φως που συμβάλλουν την κομψότητα του εν λόγω μοντέλου ενώ επιπλέον κομψότητα προσδίδει ο πανέμορφος σκελετός που φέρει διπλή στρώση χρωμάτων, στους συνδυασμούς: μπορντό, διαφανές μπλε, και γκρι του καπνού-πράσινο.

IN VOGUE

VO 2809

VO 2809
Trendy σχεδιασμός και παιχνιδιάτικο στυλ αποτελούν τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου ηλίου, που δημιουργήθηκε για νέες γυναίκες που απολαμβάνουν να παίζουν με το look τους και με διάφορα στυλ, λεπτομέρειες και χρώματα. Το μοντέλο είναι τέλειο και για όλες τις γυναίκες που πιζητούν ένα trendy, ιδιοφυές και δυναμικό στυλ. Το εμπρόσθιο μέρος, σε cat eye σχήμα, είναι κατασκευασμένο με έγχυση, και δημιουργεί μια ευχάριστη αντίθεση με τους λεπτούς, μεταλλικούς βραχίονες. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από μια αναπάντεχη πρωτοτυπία, εξαιρετική ελαφρότητα και απόλυτη προσαρμογή. Τα ζωντανά χρώματα της οπαλίνας ενισχύουν το μοντέλο με τον σκελετό από acetate, για ένα απόλυτα «In Vogue» στυλ. Διατίθενται και σε Asian Fit έκδοση, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς: διαφανές μαύρο, διαφανές havana ή ματ γαλάζιο άνω μέρος, όλα με ανθρακί βραχίονες, ματ μωβ ή ματ ανοιχτό κίτρινο, και τα δύο με ασημί βραχίονες.

VO 2817S

VO 2817S
Οι νέες γυναίκες, που απολαμβάνουν να παίζουν με τις γραμμές, τις λεπτομέρειες και τα χρώματα της μόδας, θα λατρέψουν αυτό το κατασκευασμένο με έγχυση μοντέλο ηλίου που προωθεί κομψές και σύγχρονες γραμμές που συνδυάζουν την παιχνιδιάρικη με τη ρομαντική διάθεση. Το σχήμα τους, ελαφρώς «ματιών γάτας» αλλά και τα χρωματικά εφέ τους, προσθέτουν μία νότα ενέργειας στις κομψές γραμμές τους σε ένα αποτέλεσμα αναπάντεχο, που συνδυάζει εκλεπτυσμένο στυλ με πολύτιμες λεπτομέρειες: το ιδιαίτερα μικρό βάρος τους, καθώς και η άψογη προσαρμογή και η αντοχή τους εξασφαλίζονται από την διαδικασία της έγχυσης, ενώ το εμπρόσθιο μέρος τους από acetate, διατίθεται σε ζωντανά χρώματα που υποδηλώνουν αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και ενέργεια. Το μοντέλο είναι ιδανικό για τις γυναίκες που απολαμβάνουν να παίζουν με το λουκ τους και προτιμούν trendy και μοδάτα αξεσουάρ, ενώ διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς: από μαύρο εμπρόσθιο μέρος με μαύρους/ανθρακί βραχίονες, μέχρι ανοιχτό havana με βραχίονες σε ανοιχτό havana/ανθρακί, ματ ανοιχτό μωβ με ματ σκούρο μωβ και ανθρακί βραχίονες. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται και με φακούς RX και σε έκδοση Asian Fit.

CASUAL CHIC

VO 2816

VO 2816

Το πανέμορφο μοντέλο οράσεως είναι εμπνευσμένο από την αρμονία της φύσης- πράγμα που είναι εμφανές από την εξαιρετικά φινετσάτη χάραξη στο εξωτερικό των βραχιόνων του και παραπέμπει στην κίνηση των κυμάτων και της θάλασσας. Μοναδικό ύφος και στυλ προσδίδει στο μοντέλο η επιλογή φανταστικών χρωμάτων της οπαλίνας, τα οποία καθιστούν το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό για τις σύγχρονες γυναίκες που αναζητούν πρωτότυπα, χαλαρά και δημιουργικά σχέδια. Το απαλό προφίλ, σε cat eye σχήμα είναι ιδανικό για όλες τις ανάγκες και προσθέτει κομψότητα και ελαφρότητα, ενώ το αποτέλεσμα συνδυάζει μοδάτες λεπτομέρειες, άνεση και μικρό βάρος, σε ένα μοναδικό μείγμα μοντέρνου και casual chic στοιχείων. Διατίθενται σε μαύρο και σκούρο havana, καθώς και σε μωβ της οπαλίνας, μπλε ή ροζ. Διαθέσιμα και σε έκδοση Asian Fit.

VO 2818S

VO 2818S

Απλός, μίνιμαλ σχεδιασμός και cat eye σχήμα χαρακτηρίζουν το μοντέλο ηλίου, με το αιώνιο στυλ του να είναι εμπνευσμένο από την αρμονία της φύσης. Στους βραχίονες, που αποτελούν το προϊόν μιας εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας και παρέχει εξαιρετική ελαφρότητα, προσαρμογή και αντοχή, η λεπτομέρεια παραπέμπει στην κίνηση των κυμάτων. Τα πανέμορφα, φωτεινά χρώματα της οπαλίνας προσθέτει φως στον εξαιρετικά θηλυκό χαρακτήρα του εν λόγω μοντέλου, που είναι ιδανικό για νέες γυναίκες που προτιμούν ένα casual chic στυλ με χαλαρά σχήματα και χρώματα, και ένα πολύ θηλυκό look. Διατίθενται και σε Asian Fit, και κυκλοφορούν σε μια παλέτα χρωμάτων που περιλαμβάνει: μπλε της οπαλίνας, λιλά ή κόκκινο για το εμπρόσθιο μέρος, με βραχίονες σε σκούρο μπλε/ανθρακί, σκούρο μωβ/ ασημί ή σκούρο μπορντό/ασημί, αντίστοιχα ή μαύρο εμπρόσθιο μέρος με μαύρους/ανθρακί βραχίονες ή σκούρο havana εμπρόσθιο μέρος με βραχίονες σε σκούρο havana/ανθρακί.