Τα Marks&Spencer παρουσιάζουν τις νέες συλλογές εσωρούχων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014!

Τα Marks&Spencer παρουσιάζουν τις νέες συλλογές εσωρούχων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014!

Η καινοτομία συναντά τη θηλυκότητα στη νέα συλλογή εσωρούχων των M&S

Βασισμένη στον καινοτόμο σχεδιασμό, η νέα συλλογή εσωρούχων των Marks & Spencer για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014, έρχεται για να εντυπωσιάσει χάρη στα υψηλής ποιότητας υφάσματα που ξεχωρίζουν για την πολυτελή και εξαιρετικά απαλή τους αίσθηση.

Η φετινή συλλογή εσωρούχων των M&S σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει στήριξη αλλά και διακριτικότητα χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία memory foam καθώς και στα λεία, ελαστικά υφάσματα και στις τιράντες πολλαπλών χρήσεων σε όλα τα σχήματα σουτιέν.

Παράλληλα, η γαλλική δαντέλα και οι μεταξένιες λεπτομέρειες προσδίδουν την απαραίτητη θηλυκότητα, συνεχίζοντας την παράδοση των Marks & Spencer στα καλοσχεδιασμένα εσώρουχα, που φέτος κινούνται στις ντελικάτες αποχρώσεις του μαύρου, του σαμπανίζε και του λιλά ροζ, συμπληρώνοντας την εικόνα της διακριτικής, εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επικεφαλής του Σχεδιασμού Εσωρούχων, Soozie Jenkinson:
«Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία των μεταξένιων, δαντελωτών εσωρούχων που οι πελάτισσές μας αγαπούν, η νέα κολεξιόν φέρνει την αίσθηση της πολυτέλειας στα καθημερινά εσώρουχα. Συνδυάζοντας τη θηλυκότητα με τη λειτουργικότητα και την ευελιξία, τα σουτιέν είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια «απαλή» σιλουέτα».

Η νέα συλλογή εσωρούχων των M&S αποτελείται από 20 κομμάτια και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία σουτιέν σε σχήματα που κολακεύουν το γυναικείο στήθος, με ματ εσωτερικό για απόλυτη απαλότητα, καθώς και κορμάκια και σλιπ σε στυλ που κολακεύουν το γυναικείο σωματότυπο.

Θα τη βρείτε στα καταστήματα των Marks & Spencer από τέλος Αυγούστου 2014.