NYFW S/S 2018: Τα scrunchies επέστρεψαν (και πολύ μας αρέσει)!

Βιβή Αγγελάκη
NYFW S/S 2018: Τα scrunchies επέστρεψαν (και πολύ μας αρέσει)!

Τα scrunchies επέστρεψαν στην πιο στυλάτη εκδοχή τους

Υπάρχουν τα κλασικά, διακριτικά μαύρα λαστιχάκια, υπάρχουν και τα scrunchies. Υπήρχαν τα πολύχρωμα και στην υπερβολή τους 80s και 90s , τώρα ζούμε- κατά βάση- την πιο «natural» πλευρά του beauty κόσμου, με το μινιμαλισμό να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Αν είσαι τώρα στο δίλημμα πώς να συνδυάσεις τα δεύτερα (aka scrunchies) με το σήμερα (aka μίνιμαλ εμφανίσεις), τσέκαρε τα hairlooks των μοντέλων από το fashion show του οίκου Mansur Gavriel για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018, όπου τα scrunchies έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο.




Μακριά από την υπερβολή των oversized hairlooks των 80s- 90s, τα scrunchies τοποθετήθηκαν χαμηλά (λίγο πιο κάτω από το ύψος του λαιμού) στις κοτσίδες των μοντέλων, δημιουργώντας ένα πιο casual, αλλά αβίαστα chic χτένισμα, που ήταν άλλωστε εναρμονισμένο με τη συλλογή.



Η ομάδα της Bumble And Bumble που επιμελήθηκε τα hairlooks ξέφυγε από την sleek εκδοχή των ponytails, αφήνοντάς τα να διατηρούν τη φυσική τους υφή και όγκο (ακόμη και το φριζάρισμα). Άλλωστε τα scrunchies ήταν δεμένα χαλαρά στο πίσω μέρος, αφήνοντας το μπροστινό μέρος των μαλλιών να πέφτει ανάλαφρο.




«Θέλαμε να κάνουμε ένα χτένισμα που κανονικά δεν θα σκεφτόσουν με την πρώτη ματιά ότι είναι όμορφο, αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν» δήλωσε ο Laurent Philippon, Global Artistic Director του brand.




Είτε σε απόλυτη χρωματικά συμφωνία με το outfit, είτε όχι, τα scrunchies πραγματικά κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στο show του οίκου, αποδεικνύοντας πως εκτός από την πάλαι ποτέ 80’s κιτς -για κάποιους- εκδοχή τους, μπορούν να φορεθούν ακόμη και σήμερα, δίνοντας ένα πραγματικά στιλάτο αέρα στα μαλλιά μας!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ξαναβάλεις τα scrunchies στη ζωή σου;