Ένα stylish event στο κέντρο της Αθήνας από την On Line Fashion!

Ένα stylish event στο κέντρο της Αθήνας από την On Line Fashion!

Ποια μπορεί να αρνηθεί ότι η μόδα είναι ένα υπέροχο, περιπετειώδες παιχνίδι, που μας βοηθά να... επιβιώνουμε στην καθημερινότητά μας με στυλ; Όπλο μας είναι τα αγαπημένα μας ρούχα και νικήτρια κάθε γυναίκα που της αρέσει να εξερευνά το προσωπικό της στυλ και να ξεχωρίζει με τις επιλογές και τη θηλυκή της εμφάνιση!

Για κάθε stylish γυναίκα που αγαπά το... παιχνίδι, η On Line Fashion πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ένα event που έκανε αίσθηση στο κέντρο της Αθήνας. Μας κάλεσε να υποδεχτούμε τη νέα της συλλογή, στο κατάστημά της στην Ερμού 83, στο Μοναστηράκι, μαζί με τις stylish survivors Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ειρήνη Κολιδά και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου!

Το δημοφιλές brand παρουσίασε μια πλούσια, ολοκληρωμένη collection, με κομμάτια όπως πάντα άκρως θηλυκά, που αναδεικνύουν όλες τις φετινές τάσεις της μόδας, βάζοντας όσους βρεθήκαμε εκεί σε mood ανανέωσης - το απαιτεί και η εποχή, εξάλλου!

Τα κορίτσια του Survivor επέλεξαν και φόρεσαν κομμάτια που τις εκφράζουν από τη νέα συλλογή και εντυπωσίασαν με το προσωπικό τους στυλ! Οι fans φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ παράλληλα, όλοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό που οργάνωσε η On Line Fashion και να κερδίσουν ρούχα αξίας 200 ευρώ, σε μία exclusive shopping day με τη Σάρα και την Ειρήνη! Την παράσταση βέβαια έκλεψαν τα εμπνευσμένα σχέδια της νέας σεζόν και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που απέδειξε ότι οι stylish survivors που αγαπούν την On Line Fashion... είναι πολλοί!

Ανακαλύψτε την συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.onlinefashion.gr