Ντύσιμο για βάφτιση: Θα γίνω νονά, τι να φορέσω;

Ντύσιμο για βάφτιση: Θα γίνω νονά, τι να φορέσω;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Το φθινόπωρο θα γίνω για πρώτη φορά νονά και το περιμένω πως και πως!!!Είμαι 23 χρονών και γι αυτό θα ήθελα να φορέσω κάτι πιο μοντέρνο αλλά όχι πολύ εξτρίμ!Θα μπορουσατε να μου προτεινετε κάποιο στυλ φορέματος;Και σχετικα με το χρωμα.Να κινηθω στις αποχρώσεις του μπλε μιας και είναι μπέμπης ή κάτι πιο γήινο;Είμαι καστανή με λευκή επιδερμίδα.
Σας ευχαριστώ παρα πολυ!!!!

Δες κι αυτό: Πώς μπορώ να φορέσω με στυλ ένα boho κολιέ με κρόσσια;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Καταρχάς, συγχαρητήρια και πάντα άξια :)

Επειδή η βάφτιση θα γίνει το φθινόπωρο, εφόσον θέλεις να φορέσεις φόρεμα, μπορείς να προτιμήσεις ένα μάξι φόρεμα σε χαλαρή γραμμή, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, όποιες και να είναι οι καιρικές συνθήκες εκείνη την εποχή. Το μπλε είναι ιδανικό για εσένα που έχεις καστανό χρώμα μαλλιών, καθώς θα σε φωτίσει και σίγουρα θα σε κάνει να δείχνεις εντυπωσιακή.

Συνδύασε το μάξι μπλε φόρεμά σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση (ή στην απόχρωση της άμμου) και μη φορέσεις σχεδόν καθόλου κοσμήματα, γιατί το χρώμα του ρούχου είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του. Όσον αφορά το χτένισμά σου, θα σου προτείναμε ένα sleek ίσιο χτένισμα, που σε συνδυασμό με μακιγιάζ σε γήινους, μπρονζέ τόνους, θα αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Μη διστάσεις να μας ξαναστείλεις αν έχεις κάποια απορία!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ