3 τρόποι για να ανανεώσεις το στυλ σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

3 τρόποι για να ανανεώσεις το στυλ σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Πιο κομψή και ανανεωμένη σε 3 απλά βήματα!

Τι συμβαίνει όταν θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, αλλά δεν επιθυμείς να ξοδέψεις χρήματα;

Το στυλ δεν είναι θέμα budget(ευτυχώς!). Αντιθέτως, μια γυναίκα μπορεί να δείχνει αδιάφορη ακόμη και με τα ωραιότερα designer ρούχα και μια άλλη να εντυπωσιάζει φορώντας vintage κομμάτια, ή items από μεγάλα οικονομικά καταστήματα. Πώς μπορείς, λοιπόν, να βελτιώσεις το στυλ σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ;


Αυτά τα 5 βήματα θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις:

1. Ξεκίνα από τα βασικά. Πριν ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι με τάσεις, δοκίμασε σίγουρους, ασφαλείς συνδυασμούς, που θα σε κάνουν να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σου.

2. Μελέτησε μερικά style tricks. Το half-tuck (το να βάζεις, δηλαδή το μισό σου πουκάμισο, ή το τοπ σου μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σου), το σωστό γύρισμα στο ρεβέρ του τζιν σου και ο cool τρόπος για να φοράς το τζάκετ σου είναι ανέξοδα κόλπα που μπορείς να εφαρμόσεις σήμερα κιόλας στα looks σου.

3. Αξεσουάρ. Μην αναλώνεσαι σε φτηνά αξεσουάρ που έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Αντιθέτως, ψάξε στη ντουλάπα της μαμάς, ή της γιαγιάς σου για μικρούς "θησαυρούς" και θα δεις πως αμέσως τα outfits σου θα μοιάζουν πιο κομψά.

Εύκολο;

main photo: Shotbygio