Τζώρτζια Συναχερή: Η στυλίστρια της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τα μυστικά για κομψές εμφανίσεις!

Τζώρτζια Συναχερή: Η στυλίστρια της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τα μυστικά για κομψές εμφανίσεις!

Μιλάμε για μόδα, τάσεις και στυλ με τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τις εμφανίσεις της πιο διάσημης Ελληνίδας!

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας (εργάζεται ως στυλίστρια από το 2004), όμως το κοινό τη γνώρισε ως ενδυματολόγο της πιο γνωστής παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης, της Ελένης Μενεγάκη.
Ο λόγος για τη Τζώρτζια Συναχερή, η οποία είναι πια σταθερή συνεργάτιδα της "ωραίας Ελένης" και βρίσκεται σχεδόν πίσω από κάθε της επίσημη, ή καθημερινή εμφάνιση.


Η Τζώρτζια μίλησε στο Queen.gr για τη δουλειά της, τα αγαπημένα key-pieces της διάσημης παρουσιάστριας και τις φετινές τάσεις της μόδας, ενώ μας έδωσε -εννοείται- και μερικά style tips για τη νέα σεζόν!

Από πού αναζητάς έμπνευση για κάθε look που δημιουργείς;

Έμπνευση παίρνω από τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, αλλά και από τα κομμάτια που επιλέγω.

Πώς πιστεύεις πως σε βοήθησε στην καριέρα το γεγονός πως έχεις τη στυλιστική επιμέλεια για τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη;

Είμαι χρόνια στο χώρο. Τα τελευταία έξι χρόνια δουλεύω με την Ελένη. Η συνεργασία μαζί της, αν μη τι άλλο, αποτελεί σημείο-σταθμό στην καριέρα μου.

12519396 1675472789382445 1291712516 n
14463706 10209531052006642 1900040639 n

Ποια είναι τα κομμάτια αλλά και το στυλ που προτιμά η Ελένη, για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή και τι δε θα φορούσε ποτέ στον αέρα;

Η Ελένη προτιμά τις θηλυκές γραμμές που κολακεύουν τη γυναίκα και αναδεικνύουν τις καμπύλες του σώματος. Της αρέσουν τα έντονα χρώματα, τα παστέλ και το λευκό. Δε θα φορούσε τίποτα που δε δείχνει θηλυκό, καθώς επίσης και κάτι που είναι τάση μόνο γι' αυτή τη σεζόν.

14463889 10209531048686559 1180377402 n

Με ποιες τάσεις της φετινής σεζόν θα πειραματιστείτε περισσότερο φέτος με την Ελένη;

Το βελούδο, που μπορεί να είναι ένα τοπ και να συνδυαστεί με ένα απλό παντελόνι, ή κάποιο βελούδινο φόρεμα, που να μπορεί να φορεθεί σε μεσημεριανή εκπομπή. Μια άλλη τάση που συνεχίζει αυτή τη χρονιά, είναι το ανδρόγυνο στυλ, που αρέσει στην Ελένη όπως είδατε και στη φωτογράφιση για τα Δελτία Τύπου. Εκεί φορά ένα baby blue κοστούμι που το σχεδίασε ο DIMITRIS PETROU για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Στην εκπομπή μπορεί να βγει με παντελόνι και πουκάμισο, ενώ κάτι άλλο που θα τολμήσουμε είναι να συνδυάσουμε κάποια πιο εντυπωσιακά, shiny κομμάτια, με πιο ήσυχους τόνους.


Μπορείς να μας προτείνεις τρία σύνολα για μια γυναίκα που θέλει να δείχνει εντυπωσιακή σε μια βραδινή εμφάνιση;

Τοπ μαύρο με πλισέ metallic φούστα, πέδιλα, ή μαύρες γόβες, ένα μαύρο clutch και εντυπωσιακά δαχτυλίδια.

Μεταξωτό τοπ, ή κάποιο τοπ με διαφάνεια, με cigarette παντελόνι, δερμάτινο τζάκετ ή σακάκι, αν θέλουμε το look να δείχνει πιο ανδρόγυνο, μαύρες γόβες - all time classic.

Ένα βελούδινο φόρεμα που είναι και μία από τις τάσεις του χειμώνα, σε μαύρο ή βαθύ κόκκινο χρώμα, που μπορεί να έχει ενδιαφέρον στην πλάτη. Το τι παπούτσια θα φορέσουμε εξαρτάται από το ύφος του φορέματος - το κατάλληλο παπούτσι μπορεί να είναι κι ένα μποτίνι με χοντρό τακούνι.

14459069 10209530960124345 964705337 n

5 βασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της:

Λευκό πουκάμισο
Little black dress
Δερμάτινο μπουφάν
Μαύρο Σακάκι
Μαύρο παντελόνι


5 κομμάτια που θα κάνουν θραύση τη νέα σεζόν:

Cropped παντελόνια
Βελούδινο φόρεμα ή παντελόνι
Ρούχα με πιέτες
Φορέματα με έναν ώμο
Ρούχα με κεντήματα και δαντέλα


Ποιο είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, κατά τη γνώμη σου στις καθημερινές τους εμφανίσεις;

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες ενημερώνονται όλο και περισσότερο για το στυλ και αυτό φαίνεται στις καθημερινές εμφανίσεις τους. Βέβαια, βλέπουμε πολλά στυλιστικά λάθη, όπως το να φοράμε ρούχα που δεν ταιριάζουν στο σωματότυπό μας, ή να μπερδεύουμε πολλά στυλ μαζί.

Υπάρχει κάποιο δικό σου μυστικό ή στυλιστικό τρικ που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας;

Το μυστικό για μένα είναι η μονοχρωμία, γιατί το απλό θα είναι πάντα η πιο chic επιλογή.


Και τέλος, τι είναι αυτό που πιστεύεις πως κάνει μια γυναίκα... Queen;

Queen είναι η γυναίκα που θα βγει με ένα t-shirt, ένα σκισμένο τζιν και sneakers τύπου adidas ή New Balance, θα κρατάει μια ωραία μεγάλη τσάντα, θα φορά ένα ζευγάρι γυαλιά και θα γυρίζει ο κόσμος να την κοιτάζει. Γιατί; Γιατί έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στο περπάτημά της!