Trend alert: Ο πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το μαντήλι σου φέτος

Trend alert: Ο πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το μαντήλι σου φέτος

Εσύ θα το τολμήσεις;

Συνήθως, τα φοράμε στο λαιμό, στα μαλλιά, ή τα δένουμε στην τσάντα μας. Μαντήλια και μπαντάνες έχουν γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας looks και δίνουν νέα πνοή στα outfits που επιλέγουμε, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο relevant από ποτέ.

Αυτή τη φορά, όμως, το street style και τα στυλάτα κορίτσια του Instagram, προτείνουν να εντάξουμε το αγαπημένο μας αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, που έχει ήδη κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Το είδαμε πρώτα στη γνωστή fashion blogger, Leandra Medine (μπορεί να τη γνωρίζεις ως Man Repeller), η οποία έχει εμμονή με τις μπαντάνες και τα φουλάρια και διαρκώς μας δίνει νέες ιδέες για να φοράμε με φρέσκους τρόπους αυτό το key-piece.

3B4A9888
manrepeller 750x744

Ο πιο trendy, τρόπος, λοιπόν, για να δένεις το φουλάρι ή τη μπαντάνα σου, είναι να το φορέσεις σαν anklet, δηλαδή να το δέσεις γύρω από τον αστράγαλό σου, ή ακόμη και πάνω από το τζιν σου!

14686471 1233923063315959 404664536 n

How-to: Μπορείς να το δοκιμάσεις, αν διαλέξεις ένα μαντήλι ή μια μπαντάνα σε τετράγωνο σχήμα και σε μικρό μέγεθος (για να δείχνει πιο ντελικάτο το αποτέλεσμα). Δίπλωσε το μαντήλι σε τριγωνικό σχήμα και μετά ξεκίνα να το τυλίγεις, μέχρι να μοιάζει με skinny scarf. Έπειτα, τύλιξέ το γύρω από τον αστράγαλό σου, δέσε τις άκρες σε ένα κόμπο, και έτοιμη!

Δες ιδέες για να δοκιμάσεις την τάση, στην παραπάνω photo gallery!