Queen tips: 5 χρυσές συμβουλές για να φοράς τα μποτάκια σου με στυλ!

Ερμιόνη Σαρρή
Queen tips: 5 χρυσές συμβουλές για να φοράς τα μποτάκια σου με στυλ!

Tα μποτάκι είναι το παπούτσι που μπορείς να φορέσεις όλoυς τους κρύους μήνες του χρόνου και φυσικά όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικά φέτος, τα booties έχουν την τιμητική τους και για αυτό σκεφτήκαμε αν σου δώσουμε 5 «χρυσές» συμβουλές για να μην τα βγάλεις λεπτό από τα πόδια σου.

9cc23f1ba5e9083d0c12f29826da17bf

Χρυσή συμβουλή Νο. 1: Συνδύασε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι μποτάκια (π.χ κόκκινο velvet ή με prints) με το αγαπημένο σου μαύρο skinny παντελόνι και ένα απλό μαύρο top. Kάπως έτσι, το total black look σου δε θα είναι ούτε total, ούτε και μονότονο!

Χρυσή συμβουλή Νο.2.: Φόρα το blue jean σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια και ένα ιδιαίτερο πουλόβερ ή πανωφόρι. Δε χρειάζεται να τα έχεις πια στη ντουλάπα μόνο για τις βραδινές σου εξόδους.

Χρυσή συμβουλή Νο.3: Βγάλε από τη ντουλάπα ένα κλασσικό κομμάτι, όπως το μαύρο σακάκι για παράδειγμα, και συνδύασέ το με ένα δερμάτινο μποτάκι ή ένα πιο… floral.

Χρυσή συμβουλή Νο.4 : Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αγοράσεις ένα κλασσικό μαύρο μποτάκι, ζήτα από την πωλήτρια ένα ζευγάρι… μπλε. Κάντο και θα δεις πως το style σου θα αλλάξει χωρίς καν να το καταλάβεις.

Χρυσή συμβουλή Νο.5 : Το μαύρο μποτάκι είναι all time classic και θα το κάνεις ακόμα πιο… classic αν το συνδυάσεις με ένα midi φόρεμα με prints.