Το trend στα t-shirts που όλες οι γυναίκες θα φοράμε το 2017

Το trend στα t-shirts που όλες οι γυναίκες θα φοράμε το 2017

Μάθε ποιο είναι και δες πώς θα το φορέσεις σωστά!

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα t-shirts; Οκ, ναι, η Anna Wintour. Αλλά ακόμη κι εκείνη έχει φορέσει t-shirt και μάλιστα σε επίσημη έξοδό της - ακόμη κι αν ήταν για να υποστηρίξει τη φίλη της, Hillary Clinton.

Η τάση, λοιπόν, που θα κυριαρχήσει το 2017 στο καθημερινό μας ντύσιμο, δεν είναι άλλη από τα αγαπημένα μας t-shirts. Φυσικά, τα t-shirts δεν αποτελούν κάποιο νέο trend, αλλά η κατηγορία τους που θα φορέσουμε περισσότερο, είναι κάτι ενδιάμεσο σε vintage κι εντελώς σύγχρονο ταυτόχρονα.

Τα graphic tees, δηλαδή, τα μπλουζάκια που έχουν πάνω τυπωμένο κάποιο logo, quote ή σχέδιο, έρχονται να κατακτήσουν το street style και ήδη πολλές σταρ του εξωτερικού έχουν ενδώσει σε αυτά. Πώς μπορείς να τα φορέσεις με στυλ;

Graphic Tees Street Style Trend Fashion Week Spring 2017 2

Το μυστικό βρίσκεται στην τόλμη! Τόλμησέ το, κάνοντας ευφάνταστους συνδυασμούς και παίξε με τις τάσεις, δίχως να φοβηθείς να κάνεις mix n' match ένα τέτοιο t-shirt με ένα πιο επίσημο ρούχο, όπως ένα βελούδινο σακάκι, ή ακόμη κι ένα μάξι φόρεμα, για μια πιο ροκ, εναλλακτική εμφάνιση.

Όποιο στυλ και να προτιμάς, εμείς συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα μας looks στην παραπάνω gallery για να εμπνευστείς και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο trend, δίχως κανένα φόβο!