Party Season: 10+1 styling tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη φέτος τα Χριστούγεννα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Party Season: 10+1 styling tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη φέτος τα Χριστούγεννα

Σου έχουμε όλες τις συμβουλές, της τελευταίας στιγμής, που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις το βράδυ.

solagne

Έχεις φτιάξει μαλλιά και νύχια, έχεις περιποιηθεί την επιδερμίδα σου, έχεις αγοράσει δώρα για όλους και –αν ανήκεις στις προνοητικές και οργανωτικές του είδους- έχεις αποφασίσει ήδη τι θα φορέσεις σήμερα το βράδυ. Πολύ ωραία λοιπόν, γιατί και εμείς σε εσένα απευθυνόμαστε και θέλουμε να σου δώσουμε 11 μικρά μυστικά και συμβουλές της τελευταίας στιγμής για να αναβαθμίσεις το σημερινό look σου και να το κάνεις ακόμα πιο classy και ιδιαίτερο.
Παραδείγματος χάριν αν έχεις αποφασίσει να φορέσεις μία σιθρού φούστα μην βάλεις από μέσα ένα απλό φόρεμα, αλλά ένα denim μακρύ πουκάμισο. Πήραμε τα πιο βασικά party κομμάτια: το κόκκινο φόρεμα, το κοστούμι, το slip dress, το τοπ με παγιέτες, το Little Black Dress και άλλα και στα παρουσιάζουμε με ένα twist, που αν το εφαρμόσεις στο Ρεβεγιόν θα κάνει την εμφάνισή σου αξιομνημόνευτη. Και θα είναι για καλό. Γιατί η νέα χρονιά που έρχεται απαιτεί και νέα θεώρηση των πραγμάτων... και των ρούχων και των αξεσουάρ.

Extra tip: Έχεις αποφασίσει να φορέσεις ένα λαμπερό παντελόνι, σαν αυτό της Solange με τις παγιέτες; Mην το συνδυάσεις με ένα αμπιγιέ τοπ, αλλά με ένα ανδρικό σακάκι. Θα κάνεις την έκπληξη που θα κάνει το look σου πιο νεανικό.