Η Τζίνι και το jean: 7 denim κομμάτια που θα συνεχίσεις να φοράς και το 2017

Η Τζίνι και το jean: 7 denim κομμάτια που θα συνεχίσεις να φοράς και το 2017

Και δεν εννοούμε απλά το boyfriend ή το loose παντελόνι σου.

Επειδή τα jeans κομμάτια δεν φεύγουν ποτέ πραγματικά από τη μόδα, απλά ανακυκλώνονται τα είδη που πρέπει να φοράμε κάθε σεζόν, μάθε παρακάτω πια είναι τα πιο hot denim pieces για το 2017 και πράξε κατά βούληση. Εxtra tip: Αν έχει πιστέψει πως «ξεμπέρδεψες» με τα skinny jeans, είσαι πολύ γελασμένη.

Η culotte jumpsuit

812d057e0f4fbb639eaa68bfadc3f895


Eίναι ένα πολυχρηστικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, καθώς φοριέται και μόνο του το καλοκαίρι και με μπλούζα από μέσα τον χειμώνα. Επίσης η γραμμή του προσθέτεις πόντους ύψους στην σιλουέτα και τη δείχνει πιο ψηλόλιγνη.

kate bosworth

Το μίνι φόρεμα

Νεανικό και ευκολόχρηστο κομμάτι, ταιριάζει τόσο με μπότες όσο και με sneakers, ενώ αναδεικνύει τους μηρούς και τις γάμπες σου. Δεν είναι ότι έφυγε ποτέ πραγματικά από την μόδα, αλλά το 2017 θα το δεις και θα το φορέσεις ακόμα περισσότερο.

Το oversized μπουφάν

denimj5


Ένα κατά βάση punk και ανδρικό κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο συμβατικό σου σύνολο. Τσέκαρε αυτά με logo στο πίσω μέρος, σαν και αυτά που βρίσκεις στο brand Ηigh Heels Suicide και κάνε τη διαφορά.

Το jogger jean

s3u6wbz4


Εξαιτίας του τρόπου που στενεύει στους αστραγάλους δεν θα λέγαμε πως είναι ό,τι πιο κολακευτικό για τους μεσογειακούς σωματότυπους, αλλά δεν μπορούμε και να σε αποτρέψουμε αν θες οπωσδήποτε να το φορέσεις. Δοκίμασε τουλάχιστον από πάνω του κάτι κοντό και στενό.

Shirt Dresses 5

Το shirtdress

Σοφιστικέ επιλογή και διαχρονικό κομμάτι που είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Αν θες να του δώσεις ένα πιο sexy ύφος, άφησε αρκετά κουμπιά ανοιχτά τόσο στο τελείωμα όσο και στο ντεκολτέ.

street style rompers 5

Η playsuit

Mε slip-ons και καπέλο του baseball, έχεις το απόλυτο skater look. Αλλά ακόμα και αν δεν είσαι ένθερμος υποστηρικτής της urban κουλτούρας μπορείς να φορέσεις το δικό σου romper με πέδιλα και να είσαι σούπερ chic.

1443578667 28025 4

To skinny jean

Μιλάμε συνέχεια για την επιστροφή των 90s και των 80s αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα 00s. Tα πολύ στενά παντελόνια είναι απόρροια αυτής της δεκαετίας και ίσως το πιο αισθησιακό είδος jean παντελονιού που μπορούμε να φανταστούμε.