Αδυνάτισμα Τώρα! 5 styling tips για να δείχνεις αύριο πιο λεπτή

Αδυνάτισμα Τώρα! 5 styling tips για να δείχνεις αύριο πιο λεπτή

Μπορείς τώρα να φας άφοβα χωρίς να έχεις άγχος για το αν θα σου κάνουν τα ρούχα σου την επόμενη μέρα.

Δεν μπορείς να καταπιεστείς και να μην τσιμπήσεις «κατιτίς » παραπάνω τώρα που έχει πέσει η θερμοκρασία και μένεις περισσότερο μέσα στο σπίτι. Και λίγο junk food και κάποιο γλυκό και φυσικά πολλά πατατάκια, τώρα που έχεις ξεκινήσει τις σειρές στο Netflix.
Διάβασε, λοιπόν, τα styling tips των Hollywood stars για να φαίνεσαι την επόμενη μέρα κιόλας πιο λεπτή. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και στον δείχνουμε παρακάτω σε πέντε απλά βήματα... Καλή όρεξη σήμερα!

Φόρεσε ένα blazer πάνω από το παντελόνι σου

GettyImages 533088972

H Charlize Theron συνδύασε το δικό της με ένα καλό παντελόνι και ψηλοτάκουνα. Όσο πιο μακρύ είναι το σακάκι τόσο περισσότερο κρύβει την περιφέρεια και την κοιλίτσα που μπορεί να φουσκώσει λίγο από το φαγοπότι.

Να βάλεις shapewear (aka κορσέ)

GettyImages 454513874


Η Kim Kardashian φοράει κορσέ ακόμα και όταν πέφτει για ύπνο. Και δεν την λες χαζή την Kim. Με το σωστό shapewear χάνεις αυτόματα 2-3 πόντους με το που το φορέσεις. Δεν λέμε να σου κόβεται η ανάσα αλλά ένα body μέσα από το φαρδύ σου πουλόβερ μπορείς να το βάλεις και να «εξαφανίσεις» την πίτσα που μόλις έφαγες.

GettyImages 185440559
GettyImages 183147705

Να φορέσεις ένα απλό jean σε ίσια γραμμή
Δεν είναι μέρα η αυριανή για στυλιστικούς πειραματισμούς. Πρέπει να κινηθείς συμβατικά και να παίξεις με ρούχα, φόρμες και γραμμές που ξέρεις ήδη ότι σε κολακεύουν. Τα straight jeans, σαν αυτό που φοράει η Reese Witherspoon, εφαρμόζουν ιδανικά και «μαζεύουν» πόδια και κοιλιά που μπορεί να είναι ελαφρώς φουσκωμένη.

Προτίμησε total σύνολα ενός χρώματος
Τα μονοχρωματικά outfits κάνουν τη συνολική εικόνα της σιλουέτας σου να φαίνεται ομοιόμορφη και ενιαία. Έτσι δεν τραβάνε τα βλέμματα σε τυχόν τοπικά πρηξίματα και παχάκια. Επίσης δημιουργούν το εφέ της «συνέχειας» και φαίνονται πόδια και κορμός πιο ψηλά, άρα και πιο λεπτά. Δες πως κολακεύει αυτό το κατακόκκινο σύνολο την φίλη Penelope Cruz.

GettyImages 460719839

Eπέλεξε παπούτσια στο χρώμα του δέρματος
Tην αγαπάμε την Sandra Bullock και δεν την αγαπάμε μόνο γιατί είναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας που έτυχε να παίξει στο Two Weeks Notice με τον Hugh Grant», αλλά και γιατί μας έδειξε αυτό το έξυπνο τρικ που κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά και άρα πιο λεπτά. Τις nude γόβες! Νιώθεις τους μηρούς σου πρησμένους αλλά θέλεις να φορέσεις και πάλι φούστα; Βάλε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στο χρώμα του δέρματος και είσαι έτοιμη! Πιο ψηλή, αδύνατη και στυλάτη από ποτέ!