Αυτά είναι τα hashtags που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram όταν έχεις βαρεθεί όλα σου τα ρούχα

Αυτά είναι τα hashtags που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram όταν έχεις βαρεθεί όλα σου τα ρούχα

Θα πάρεις έμπνευση για να ανανεώσεις τελείως ανέξοδα όλο το στυλ σου!

To Instagram είναι μία αδιάκοπη πηγή έμπνευσης όσο αφορά το τι να φορέσεις, πώς να το φορέσεις, γιατί να το φορέσεις. Έχουμε γράψει για τους fashion connoisseurs που πρέπει να ακολουθείς και για τα accounts συγκεκριμένων celebrities που αξίζουν την προσοχή σου, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο τρόπος να «βουτήξεις στα βαθιά νερά» του αγαπημένου μας app και να βγεις με «θησαυρούς». Τα hashtags είναι ένας πιο έμμεσος αλλά ίσως ο πιο επίκαιρος τρόπος για να δεις και να ανακαλύψεις ό,τι νέο παίζει σε fashion trends, κολακευτικές πόζες αλλά και φιλοσοφία τρόπου ζωής.
Για αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πέντε πιο hot #hashtags αυτή την στιγμή για να ψάξεις την επόμενη φορά που θα αισθάνεσαι πώς δεν έχει τι να φορέσεις και βλέπεις την γκαρνταρόμπα σου μίζερη και βαρετή. Επίσης μπορείς να προσθέσεις και εσύ κάποιο από αυτά στις δικές σου αναρτήσεις ώστε να πάρεις likes, comments και να αυξήσεις τους followers σου. Not bad...

#IHaveThisThingWithFloors
Σε αυτό το # θα βρεις πάνω από 500,000 φωτογραφίες όπου θα δεις αυτό που καταλαβαίνεις από τον τίτλο, εξαιρετικά ζευγάρια παπούτσια φωτογραφημένα πάνω ακόμα πιο εξαιρετικά πατώματα.

#PlantsOnPink
Το πιο trendy μέρος για να βγάζεις φωτογραφίες τον χειμώνα που μας πέρασε ήταν μπροστά σε ροζ τοίχους (#pinkwall). E, αυτό εμπλουτίζεται λίγο για φέτος την άνοιξη και στο ειδυλλιακό σκηνικό προστίθενται και λουλούδια. Το απόλυτο ανοιξιάτικο background για να πετύχεις την επόμενη λήψη σου.

#StatementSleeves
Μετά τα μανίκια-καμπάνα, αυτή την άνοιξη θα ασχοληθούμε με τα puff sleeves και γενικά ασχολούμαστε πολύ με το θέμα μανίκια τον τελευταίο καιρό. Να μην έχουμε και ένα hashtags να πληκτρολογούμε και να τσεκάρουμε;

#SuperBloggerSaturday
Το συγκεκριμένο hashtag είναι δημιουργία του site Who What Wear και κάθε Σαββατοκύριακο ανεβάζει τις εμφανίσεις που αξίζει να δούμε. Και έτσι εμείς έχουμε «υλικό» για μελέτη όλη την εβδομάδα.

#CoffeeNClothes
Εδώ δεν μιλάμε μόνο για ένα hashtag αλλά για ολόκληρο account με αυτό το όνομα και 280,000 followers, το οποίο μάλιστα κάνει repost τις φωτογραφίες που βάζουν το αντίστοιχο # και πιστεύουν πως αξίζουν την προσοχή μας. Όσο για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το hashtag; Το προφανές... στυλάτες κοπέλες που φωτογραφίζονται με μία κούπα καφέ κάπου στο background.