Eσύ ξέρεις πόσα jeans πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Eσύ ξέρεις πόσα jeans πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Υπάρχει ο σωστός αριθμός και στον αποκαλύπτουμε παρακάτω.

jeans trend boyfriend jeans 1
how many jeans should you own 221911 1492788544479 main.640x0c
rs 634x1024 151023111003 634.Street Style Denim.jl.102315

Mαζεύουμε διάφορα ζευγάρια παπούτσια, συγκεντρώνουμε tops σε όλα τα μήκη και τα σχέδια που μπορούμε να υποστηρίξουμε. Αγοράζουμε τσάντες για όλες τις περιστάσεις και παντελόνια για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα παίρνουμε όλα σε πληθώρα, αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Εκεί που οι περισσότερες από εμάς πατάνε ένα «pause» και λένε στον εαυτό τους και στους γύρω τους «άσε με να το σκεφτώ ξανά», είναι τα jeans παντελόνια. Και αυτό δεν συμβαίνει γιατί είμαστε δύστροπες και παράξενες ή ανασφαλείς αλλά γιατί το denim είναι από την φύση του ένα δύσκολο και άκαμπτο υλικό που δεν «κάθεται» πάντα καλά πάνω στην σιλουέτα μας και δεν κολακεύει με τον ίδιο τρόπο κάθε σωματότυπο.

Γι’ αυτό έχουμε διαβάσει (και γράψει) άπειρα άρθρα για το πώς να βρεις το κατάλληλο jean για εσένα. Αλλά δεν έχουμε διαβάσει πουθενά τι κάνεις όταν το βρεις και πόσα από τα «σωστά denim παντελόνια» πρέπει να αποκτήσεις και να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Ναι, μην διαβάζεις απορημένη, υπάρχει ο μαγικός αριθμός jeans που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της και θα στο αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως.

Είναι το «πέντε». Τόσα χρειάζεσαι και αν δεν τα έχεις βάλ’το στο πλάνο των αγορών σου. Πρέπει λοιπόν να πάρεις ένα baggy boyfriend, ένα skinny, ένα ψηλόμεσο, ένα flare και ένα μαύρο που είναι πολύ hot αυτή τη σεζόν. Μπορείς φυσικά να έχεις πάνω από ένα σε όλες αυτές τις κατηγορίες και να τα διαφοροποιεί το σκίσιμο, τα σχέδια, τα κεντήματα ή τα τρουκς που μπορεί να έχουν και φυσικά τις αποχρώσεις του μπλε που κυμαίνονται από light blue μέχρι blue black. Είναι το «5» ο τυχερός σου αριθμός; Γιατί όσον αφορά τα jeans σου, θα έπρεπε...