3+1 προτάσεις για να γίνεις η πιο στιλάτη καλεσμένη στους γάμους και τις βαφτίσεις του Καλοκαιριού!

Ερμιόνη Σαρρή
3+1 προτάσεις για να γίνεις η πιο στιλάτη καλεσμένη στους γάμους και τις βαφτίσεις του Καλοκαιριού!

Αν πλησιάζεις τα 30 (ή τα έχεις «κλείσει» ήδη) τότε μάλλον φέτος το Καλοκαίρι σε περιμένουν πολλά κοινωνικά events. Ναι, οι φίλες σου μεγαλώνουν και παντρεύονται, βαπτίζουν ή διοργανώνουν τα bachelor πάρτι τους. Μήπως αυτή την χρονιά θα γίνεις για πρώτη φορά κουμπάρα; Αν έχεις ήδη αγχωθεί για το τι θα φορέσεις στα events που πλησιάζουν, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να πετύχεις εύκολα και γρήγορα τα πιο στυλάτα look της σεζόν.

Όποιος και αν είναι ο ρόλος σου στους γάμους και τις βαφτίσεις του Καλοκαιριού, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το στυλ σου!

Για να καταφέρεις να λάμψεις, φρόντισε απλά να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας για το 2017 και φυσικά, να μείνεις πιστή στο δικό σου προσωπικό στυλ! Είσαι τύπος ρομαντικός και μοντέρνος ή μήπως επιμένεις στο κλασικό; Θα πας σε γάμο σε νησί ή σε κάποιο κτήμα; Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και φρόντισε να ταιριάζει η εμφάνισή σου με την περίσταση και τον προορισμό!

4 μοναδικά look για να εντυπωσιάσεις!

1. Timeless και Classic: Ένας κλασικός γάμος χρειάζεται και την ανάλογη εμφάνιση. Ψάξε για ένα look που θα τραβήξει τα βλέμματα με τον chic και classy χαρακτήρα του, όπως αυτό στην παρακάτω εικόνα! Διάλεξε, λοιπόν, ένα φόρεμα που θα μπορεί να σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε πολλές εκδηλώσεις και που με τους διαφορετικούς συνδυασμούς στα αξεσουάρ θα προσαρμόζει και το στιλ σου ανάλογα.


Φόρεμα
Rococo από €250, τώρα €149 / Σκουλαρίκια Nymphes Art & Jewellery από €147, τώρα €94 / Clutch Νak από €199, τώρα €89 / Πέδιλα Nak από €149, τώρα €69

MAR1

2. Romantic: Αν οι γάμοι σου βγάζουν τον ρομαντικό σου εαυτό, τότε επέλεξε ένα outfit που να ταιριάζει στην περίσταση διαλέγοντας παστέλ αποχρώσεις, φλοράλ patterns και ανάλαφρα υφάσματα. Το παρακάτω look σίγουρα ταιριάζει σε μια ρομαντική ψυχή!

Φόρεμα Zic Zac από €69.90, τώρα €45 / Clutch Αxel από €58, τώρα €29 / Πέδιλα Nak €149, τώρα €69

MAR2

3. Island style: Αγαπάμε τους γάμους σε νησιά. Είναι παραμυθένιοι, ρομαντικοί, χαλαροί και απαιτούν και το απαραίτητο outfit που θα ταιριάζει στα νησιώτικα χρώματα, θα είναι αέρινο και παράλληλα chic και ρομαντικό, όπως ακριβώς το look που παρουσιάζουμε παρακάτω!

Φόρεμα Toi & Moi από €169, τώρα €79 / Clutch Nak από €129, τώρα €64.50 / Δαχτυλίδι Li-La-Lo από €60, τώρα €30 / Πέδιλα Kαλογήρου από €299, τώρα €139

MAR3

4. Funky chic: Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και οι funky εμφανίσεις, δεν χρειάζεται να καταπιέσεις το στιλ σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση. Απλά διάλεξε ένα κλασικό κόψιμο στο φόρεμα σου και συνδύασέ το με αξεσουάρ που θα βγάλουν ένα chic αέρα.

MAR4

Φόρεμα Axel από €102, τώρα €40.80 / Σκουλαρίκια Swarovski από €89, τώρα €48 / Πέδιλα Καλογήρου από €250, τώρα €105

Δες που θα βρεις όλες τις προτάσεις μας και ακόμα περισσότερες για σένα αλλά και τον συνοδό σου εδώ και ανακάλυψέ τις σε μοναδικές ευκαιρίες, 35-70% πιο φθηνά!