Τρία styling tips για να φαίνονται τα πόδια σου μακριά και λεπτά

Τρία styling tips για να φαίνονται τα πόδια σου μακριά και λεπτά

Γιατί η δίαιτα και το γυμναστήριο δεν είναι μονόδρομος.

GettyImages 669205174

Kάποια πράγματα στην ανατομία του σώματός μας είναι προκαθορισμένα από τη φύση, κάποια άλλα τα βελτιώνουμε ή τα διαφοροποιούμε εμείς με άσκηση και σωστή διατροφή και κάποια άλλα τα «αλλάζουμε» εφαρμόζοντας τα κατάλληλα στυλιστικά tips. Επειδή, λοιπόν, δεν είμαστε όλες η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα και δεν έχουμε 1,22 εκ. ποδιών υπάρχουν 2-3 έξυπνα τρικς που μπορούμε να υιοθετήσουμε στο ντύσιμό μας και να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο λεπτά και πιο ψηλά από ότι είναι. Και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Τα nude παπούτσια
Και δεν εννοούμε ένα ζευγάρι sneakers στο χρώμα του δέρματος, αλλά ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα που ιδανικά θα αγκαλιάζουν και τον αστράγαλό μας. Αυτόματα το μάτι δεν καταλαβαίνει που σταματάει το πόδι και που αρχίζει το παπούτσι, ψηλώνοντας τα άκρα μας.
Οι midi φούστες σε ίσια γραμμή
Αν τις συνδυάσεις με ένα ζευγάρι mules ή kitten heels, θα δεις ότι μένει ακάλυπτο ένα μόνο μικρό μέρος της γάμπας σου το οποίο λειτουργεί «παραπλανητικά» και δεν είναι εύκολο στους άλλους να καταλάβουν το μήκος του ποδιού που «κρύβεται» πίσω από το ρούχο, δείχνοντας πιο ψηλά και μακριά τα άκρα σου.
Τα ψηλόμεσα παντελόνια
Τα οποία δεν είναι cropped, αλλά σκεπάζουν όλο το παπούτσι. Ανεβάζοντας το όριο της μέσης, δείχνεις κατευθείαν πιο μακριά τα άκρα και πιο μικρό τον κορμό σου. Έξυπνο, εύκολο και απλό.