Fashion Update: Aυτά τα γυαλιά ηλίου θα πρωταγωνιστήσουν στην μόδα του 2018

Fashion Update: Aυτά τα γυαλιά ηλίου θα πρωταγωνιστήσουν στην μόδα του 2018

Ξέχνα τα oversized και τα στρογγυλά, δες το μόνο σχήμα που χρειάζεται να ξέρεις πια.

Balenciaga F17 129 562x845

Eίσαι από τις κοπέλες που το καλοκαίρι συνδυάζουν μαγιό με αντίστοιχο ζευγάρι γυαλιών ηλίου; Που έχουν φορέσει από διαχρονικά κομψή ταρταρούγα μέχρι εκκεντρικά oversized κοκάλινα και sporty καθρέπτες; Τότε καλωσήρθες στην παρέα των sunglasses junkies στην οποία με χαρά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ανήκουμε όλες μας.

Βalencianga F/W 2018
Και επειδή μπορεί να έχουμε ακόμα 3 ολόκληρες Αυγουστιάτικες εβδομάδες να διανύσουμε με μπάνια και διασκεδαστικές βόλτες, δεν σημαίνει ότι δεν σκεφτόμαστε από τώρα τα trends του επόμενο χειμώνα και δεν μπαίνουμε στο mood της άλλης σεζόν με τον πιο fashionable τρόπο.

Και όσο αφορά τα γυαλιά ηλίου τα πράγματα είναι απλά. Οι οίκοι Balenciaga και Palm Angels οριοθέτησαν με τις δημιουργίες τους την νέα και πιο επικρατούσα τάση, τα πολύ μικρά και στενά cut eye. Celebrities του βεληνεκούς της Rihanna, της Kendall Jenner και της Kourtney Kardashian έχουν εμφανιστεί ήδη από φέτος, φορώντας τέτοιου είδους γυαλιά ηλίου.

Μπορεί το edgy σχέδιό τους και οι συνήθως πολύ σκούροι φακοί τους να τα κάνουν να δείχνουν λίγο αταίριαστα αυτή την εποχή, αλλά τον χειμώνα αν τα φανταστείς φορεμένα με ένα total black look και πιασμένα μαλλιά, μια βροχερή μέρα, το αποτέλεσμα είναι σούπερ στυλάτο και γοητευτικό. Τόλμησε και εσύ να το υιοθετήσεις και θα κερδίσεις σίγουρα την εκτίμηση του fashion crowd.