Υπόθεση Summer Dress ή αλλιώς τι να πάρεις μαζί σου στο νησί

Υπόθεση Summer Dress ή αλλιώς τι να πάρεις μαζί σου στο νησί

Ανάλαφρα, άνετα και βολικά! Τα αγαπάμε! Τα καλοκαιρινά φορέματα έχουν την μαγική ικανότητα να μας κάνουν όμορφες στο λεπτό! Δεν χρειάζεσαι πολλά αξεσουάρ! Συνδύασέ τα με πέδιλα ή σανδάλια και είσαι έτοιμη!

Κρουαζέ:

Τα φορέματα αυτά ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σώματα. Η αυξομείωση της ζώνης τα κάνει ευέλικτα, άνετα και άκρως κολακευτικά.

krouawe

Τύπου καφτάνι:

Άνετο και δροσερό για όλες τις ώρες της ημέρας! Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις! Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα!

kaftani

Ριχτό και άνετο:

Το γνωστό μπλουζο-φόρεμα. Τα αγαπάμε (ειδικά τα λίγο έθνικ) και τα φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας! Πάνε με τα σανδάλια μας, με τα μαγιό μας... πάνε με όλα! Με ένα σετ πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια πάνε τέλεια και με τις βραδινές μας βόλτες!

rixto forema

Τζιν:

Η λύση για τις βόλτες είναι αυτή! Το τζιν φόρεμα σε απλή γραμμή θα σου χαρίσει το minimal look που αναζητάς!

jean forema

To λουλουδάτο (aka floral):

Δίνει μια πιο χαρούμενη και κοριτσίστικη νότα στην εμφάνισή σου. Άκρως καλοκαιρινό, με μανίκι ή χωρίς, συνδυασμέ το με τα αγαπημένα σου σνίκερς και ξεκίνα τις βόλτες στα στενά του νησιού!

louloudato

Μαύρο:

Ναι ναι, καλοκαίρι και μαύρο! Πάνε πολύ μαζί και ειδικά με το μαύρισμά σου το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο! Επίλεξέ το για μοναδικές βραδινές εμφανίσεις!

mauro forema