Airport chic: Τι δεν πρέπει να φοράς ποτέ όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

Airport chic: Τι δεν πρέπει να φοράς ποτέ όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

Ετοιμάζεις ταξίδι για το φθινόπωρο; Tότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

airport clothing 234028 1504033718730 main.640x0c

Το ότι το καλοκαίρι τελειώνει δεν σημαίνει πως τα ταξίδια και η εξερεύνηση νέων προορισμών σταματά. Ο καιρός είναι καλός, η διάθεση είναι ακόμα στα ύψη και ενδείκνυται για αποδράσεις με «βαπόρια και αεροπλάνα». Για τα δεύτερα όμως υπάρχουν κάποιοι στυλιστικοί περιορισμοί που πρέπει να λάβεις υπόψη σου πριν μπεις σε αεροπλάνο. Πιο συγκεκριμένα; Θα μάθεις παρακάτω ποια είναι τα τρία είδη ρούχων και αξεσουάρ που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις σε αεροδρόμιο αν δεν θες να τρελάνεις τους ανιχνευτές μετάλλων και τον έλεγχο του χώρου. Καλό ταξίδι είπαμε; Δεν είπαμε!

#Μaxi φορέματα
Ειδικά αν είναι και φαρδιά είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον αστυνομικό που ελέγχει τους επιβάτες να καταλάβει αν κρύβεις κάτι από μέσα του, πράγμα που δημιουργεί εκνευρισμό και καχυποψία. Όσο πιο στενά είναι τα ρούχα που φοράς στην πτήση τόσο το καλύτερο για τον έλεγχο του αεροδρομίου, άρα και για εσένα που θα περάσεις πολύ γρήγορα από αυτόν.

#Koσμήματα
Τα μικρά αλυσιδάκια, τα βραχιόλια-χειροπέδες, τα ρολόγια, τα πολλά μεταλλικά σκουλαρίκια και άλλα αξεσουάρ που μας βοηθούν να αναδείξουμε τα ρούχα μας, είναι καταστροφή για τους ανιχνευτές. Τους κάνουν να «χτυπάνε σαν τρελοί», χάνεις χρόνο για να τα αφαιρέσεις από πάνω σου και εκνευρίζεις και τους υπόλοιπους που περιμένουν από πίσω σου στην ουρά #notgood

#Καρφίτσες και κονκάρδες
Δεν φτάνει που λογικά θα είναι μεταλλικά και θα πρέπει να τα βγάλεις, αλλά λόγω και της αιχμηρής τους άκρης θα κάνουν ένα πιο «υποψιασμένο» αστυνομικό να πιστεύει πως κουβαλάς μαζί σου «φονικά εξαρτήματα». Γιατί να παίξεις με την ασφάλειά σου; Για μερικά 80s pins παραπάνω στο jean μπουφάν σου; Yιοθετείς την τάση και όταν κατέβεις από το αεροπλάνο.