Made to Fit: Βρες το σωστό σουτιέν για εσένα, με τέλεια εφαρμογή και άνετη γραμμή

Made to Fit: Βρες το σωστό σουτιέν για εσένα, με τέλεια εφαρμογή και άνετη γραμμή

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυθεντική κομψότητα; Η απάντηση βρίσκεται στη σωστή επιλογή εσωρούχων!

MS Made to Fit Lingerie Event 1
Elina Stathopoulou Marketing Manager MS Greece
Dawn Myers Design Lead Lingerie MS
MS Made to Fit Lingerie Event 3
MS Made to Fit Lingerie Event 4

Αναγνωρίζοντας τη διαχρονική σημασία των εσωρούχων για τη γυναίκα, τα Marks & Spencer προσκάλεσαν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο “The Image Gallery”, δημοσιογράφους, fashion editors και bloggers για να ανακαλύψουν έναν κόσμο θηλυκότητας με την υπογραφή του βρετανικού brand, που εδώ και περίπου έναν αιώνα αποτελεί ένα από τα πιο πρωτοπόρα στο σχεδιασμό εσωρούχων.

Μέσα από ένα πρωτότυπο Lingerie Master Class, με βασική ομιλήτρια την Dawn Myers, Design Lead στα εσώρουχα των M&S, οι καλεσμένες είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την μακρά παράδοση, την τεχνογνωσία και τις καινοτομίες του brand στο σχεδιασμό εσωρούχων. Παράλληλα, μέσα από ένα επιμορφωτικό βίντεο, ανακάλυψαν μικρά μυστικά, που βοηθούν στη σωστή επιλογή σουτιέν, για τέλεια εφαρμογή και άνεση.

Η Eλίνα Σταθοπούλου,Marketing Manager M&S Greece
Μετά την παρουσίαση οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την υπηρεσία M&S Bra Fit Service - που παρέχεται σε όλα στα καταστήματα M&S - από εξειδικευμένο προσωπικό με τις απαραίτητες γνώσεις για να συμβουλεύσει και να προτείνει το σωστό νούμερο και τύπο σουτιέν.

Η Dawn Myers, Design Lead Lingerie M&S
Τέλος, ανακάλυψαν τη μεγάλη ποικιλία σουτιέν M&S, που καλύπτουν κάθε περίσταση. Από τα εύκολα, καθημερινά t-shirt bras και τα ρομαντικά bralettes, μέχρι τα πιο εξειδικευμένα post - surgery και maternity και ενημερώθηκαν για τα τελευταία trends, παίρνοντας έμπνευση για looks γεμάτα θηλυκότητα, απολαμβάνοντας τον καφέ τους και γλυκές λιχουδιές από τα M&S Food!

Οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17
Τα Marks & Spencer υποδέχονται τη νέα σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17, με μια συλλογή εσωρούχων σχεδιασμένη για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής κάθε γυναίκας, να την κολακεύει σε κάθε περίσταση, χαρίζοντας της αυτοπεποίθηση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Φέτος, το ρομαντικό ταξίδι στον κόσμο των εσωρούχων «υφαίνεται» με δαντέλα, απαλά σατέν και βελούδινα υφάσματα σε θηλυκά σχέδια. Πρωταγωνιστές της σεζόν αναδεικνύονται, τα σουτιέν χωρίς μπανέλα και χωρίς ενίσχυση, τα bralettes, καθώς επίσης και τα bodies, που φοριούνται είτε ως βασικό top για ενημερωμένες street style εμφανίσεις, είτε μέσα από τα ρούχα, για απόλυτη στήριξη και σμίλευση της σιλουέτας.