Tρεις «so hot right now» τρόποι να φορέσεις τον σκούφο

Tρεις «so hot right now» τρόποι να φορέσεις τον σκούφο

Δες πώς να βάλεις το πιο απαραίτητο αξεσουάρ τώρα που κάνει κρύο.

Τα σκουφάκια (aka beanies) είναι το Νο1 αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτό τον χειμώνα και δεν το λέμε μόνο για αισθητικούς, αλλά και για πρακτικούς λόγους. Όσο ο καιρός γίνεται πιο κρύος και οι θερμοκρασίες πέφτουν, τόσο ψάχνουμε όλες μας νέους –αλλά κομψούς και στυλάτους- τρόπους να κρατηθούμε ζεστές. Το σωστό layering είναι πάντα μία λύση, δεν είναι όμως μονόδρομος. Φυσικά και το να φορέσεις πολλές μπλούζες, φορέματα και πανωφόρια μαζί, μπορεί να έχει αισθητικό ενδιαφέρον και να σε ζεστάνει, αλλά και τα αξεσουάρ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα winter looks σου.
Γι’ αυτό είμαστε υπέρμαχες του να εντάξεις τους σκούφους σε αυτά. Ένα μάλλινο ή φλις σκουφάκι μπορεί να δώσει έναν athleisure αέρα και ένα street χαρακτήρα στα καθημερινά σου outfits αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με πιο preppy εμφανίσεις. Παρακάτω σου αναλύουμε τους τρεις τρόπους να το φορέσεις που είναι και απόλυτα επίκαιροι και πολύ στυλάτοι, ώστε να αξίζει να τους υιοθετήσεις.

hbz beanie street style gettyimages 646902168 1514486710

#nοrmcore

Mε basic T-shirt, jean και ένα απλό, μακρύ πανωφόρι το σκουφάκι σου θα αποπνέει κάτι από το coolness της δεκαετίας του 1990. Καλύτερα να φορέσεις κάποιο μονόχρωμο μάλλινο και να μην ρισκάρεις με ένα funky, εμπριμέ σχέδιο.

hbz beanie street style gettyimages 678150754 1514486714

#monochromatic

To να συνδυάσεις το χρώμα του σκούφου με του υπόλοιπου συνόλου σου και να δημιουργήσεις έτσι ένα total look, είναι ό,τι πιο «safe» μπορείς να κάνεις ώστε από τη μία να κάνεις fashion statement φορώντας το, αλλά από την άλλη να το «εξουδετερώσεις» οπτικά.

hbz beanie street style gettyimages 642092954 1514486702

#luxe

Συνδύασε τον σκούφο σου με πολυτελή κομμάτια (όπως είναι οι γούνες και τα δερμάτινα παντελόνια) και με τα λαμπερά υλικά (σαν το vinyl ή το σατέν) και θα δεις ότι αυτομάτως θα πάψει να σου φαίνεται αθλητικό στοιχείο, αλλά θα βοηθήσει να κάνεις mix&match στην εμφάνισή σου.