Τρεις απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες για τη σημερινή βροχερή μέρα

Τρεις απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες για τη σημερινή βροχερή μέρα

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράς όταν βρέχει.

1020 3
1020 1
1020 2

Σήμερα που ο καιρός είναι μουντός και βροχερός δεν είναι μόνο η διάθεσή μας που είναι πεσμένη, αλλά και η υπομονή μας είναι περιορισμένη. Δεν νιώθουμε άνετα με το να στεκόμαστε μπροστά στην ντουλάπα μας με τις ώρες και να ψάχνουμε να σκεφτούμε τι στο καλό πρέπει να βάλουμε μέσα στη βροχή ώστε να είμαστε και στυλάτες αλλά και προστατευμένες από το νερό. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλοί. Από το προφανές, να φορέσουμε γαλότσες με αδιάβροχο, μέχρι το πιο εκκεντρικό, όπως το να βάλουμε ένα κοστούμι με ψηλοτάκουνα. Όλα είναι δυνατά αρκεί να υπακούουν στους 3 απλούς, στυλιστικούς κανόνες που θα βρεις παρακάτω.

#1 Λευκά παπούτσια
Εδώ τα πράγματα είναι #diplis σημασίας. Από τη μία είναι απαγορευτικό το να βάλεις άσπρα sneakers και να περπατά μέσα στις λάσπες και στα νερά, από την άλλη αυτό το χρώμα δεν έρχεται μόνο στην flat εκδοχή των παπουτσιών μας. Μπορούμε άνετα να φορέσουμε ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια με block heels (aka τετράγωνο τακούνι) που και θα μας δίνουν ύψος -και απόσταση από το έδαφος- και θα αποφεύγουμε το να τσαλαβουτάμε μέσα στους νερόλακκους, και είναι και ένα από τα πιο hot σχέδια παπουτσιών για αυτή τη σεζόν.

#2 Φαρδιά ρούχα
Με την υγρασία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα όταν βρέχει το τελευταίο πράγμα που θες είναι να κολλάνε πάνω σου στενά ρούχα. Γι’ αυτό επέλεξε loose παντελόνες, cropped όμως ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τις σύρεις μέσα στα νερά, και φαρδιά tops που δεν θα σε κάνουν να ασφυκτιάς μέσα τους.
#3 Αδιάβροχα πανωφόρια
Ντύσου κανονικά χωρίς να φοβάσαι τη βροχή –είναι αυτό που λέμε «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται» στη στυλιστική του προσέγγιση- και φόρεσε από πάνω ένα λεπτό, αδιάβροχο παρκά. Μην ανυσυχείς για το υλικό του μπουφάν σου, αν είναι δέρμα, καστόρι, κοτλέ ή κάτι άλλο, γιατί το αδιάβροχό σου θα το καλύπτει και θα το προστατεύει. Έτσι βγαίνεις από τον κόπο του να προσαρμόσεις το outfit σου στον καιρό, προσαρμόζεται ο καιρός στο σύνολό σου.

Δες επίσης: Τι συμβαίνει στο δέρμα μας όταν βρέχει;