Τα 5 must για το πιο πετυχημένο boho look της φετινής Άνοιξης

Πατουχέα Μαριάννα
Τα 5 must για το πιο πετυχημένο boho look της φετινής Άνοιξης

Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και η σκέψη μας έχει ήδη αρχίσει να ταξιδεύει στα boho σύνολα που θα φορέσουμε περιμένοντάς το.

Και ποιο είναι το καλύτερο στην υπόθεση boho; Όλα τα ρούχα που απαρτίζουν αυτή τη φιλοσοφία έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν μια καλή βάση για να χτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου, εφόσον μπορούν εύκολα να συνδυαστούν αλλά και να αναβαθμίσουν αμέσως ακόμα και τα πιο basic σύνολα.

Maxi φλοράλ φούστα

Μια μάξι φούστα πέρα από το ιδανικό σύνολο για μια bohemian εμφάνιση αποτελεί και το τέλειο ρούχο που θα σου δώσει ύψος. Ειδικά αν μπορείς να την συνδυάσεις με ένα crop top σε neutral χρώματα, θα έχεις το απόλυτο outfit για τις πιο στιλάτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

boho skirt

Σανδάλια gladiator

Τα σανδάλια που γνωρίσαμε πριν δύο καλοκαίρια έχουν μπει, πλέον, για τα καλά στη ζωή μας. Αν επιλέξεις αποχρώσεις του καφέ, bronze ή χρυσά μπορείς να συνθέσεις εύκολα, ανέξοδα και γρήγορα την βάση για την πιο boho chic εμφάνισή σου.

Λευκό φόρεμα

Ακόμα κι αν μέχρι σήμερα δεν ήσουν φαν της bohemian φιλοσοφίας, έχεις σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το κλασικό αέρινο λευκό φόρεμα που συνδυάζεται με τα πάντα. Αυτή τη φορά μπορείς να το φορέσεις με gladiator σανδάλια που είπαμε παραπάνω ή με boho μπαντάνες για τις οποίες θα μιλήσουμε αμέσως τώρα.

white boho

Bohemian μπαντάνες

Αυτό το αξεσουάρ αποτελεί την τέλεια λύση για ένα οικονομικό σύνολο που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Το ξεβαμμένο σου jean μαζί με το πιο απλό λευκό t-shirt σου εννοούμε. Πως; Δέσε στα μαλλιά σου ένα φλοράλ φουλάρι ή μια πολύχρωμη μπαντάνα και είσαι έτοιμη!

Κεντημένες μπλούζες

Κι όμως, αυτές τις μπλούζες που κάποτε κοιτούσαμε και αναρωτιόμασταν ποιος μπορεί να τις φορέσει, ναι αυτές θα σου προτείνουμε αμέσως τώρα. Πλέον, μπορείς να βρεις σε ότι κόψιμο και σχέδιο θες με σκοπό, φορώντας τες μόνο με ένα απλό jean ή μαύρο παντελόνι, να συνθέτεις το απόλυτο boho look.

boho blouse

*Τα έντονα prints απαιτούν διακριτικό μακιγιάζ. Έτσι, δημιούργησε μια ομοιόμορφη επιδερμίδα με ένα λεπτόρρευστο make up και ανάδειξε τη με μια bronze απόχρωση στα μάτια. Άφθονες στρώσεις μάσκαρα ολοκληρώνουν το look που θα σαγηνεύσει.

Δες και αυτό:

Οδηγός Αγοράς: 13 jeans που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη