Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό queen.gr, σε διαβάζω τακτικά και θα ήθελα τη συμβουλή σου. Έχω αγοράσει μια maxi πλισέ φούστα , δεν ξέρω όμως με τι παπούτσια να τη συνδυάσω. Γενικά δεν φοράω ίσια παπούτσια.
Περιμένω ιδέες!
Κατερίνα

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Κατερίνα,
σε ευχαριστούμε πολύ που μας διαβάζεις, να είσαι σίγουρη πως δε θα σε απογοητεύσουμε. Η μάξι πλισέ φούστα είναι το τέλειο ρούχο και ειδικά αν είναι σε ελαφρύ ύφασμα μπορείς να τη φοράς όλο το χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι.
Τώρα, σχετικά με τα παπούτσια να ξέρεις πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, η ώρα της μέρα και η περίσταση. Είμαστε λάτρεις των φλατ αθλητικών, plimsolls, sneakers, allstar, toms, vans και δε συμμαζεύεται οπότε η συμβουλή μας εάν θέλεις να είσαι από το πρωί στυλάτη και άνετη θα είναι να κάνεις την υπέρβαση και να τα δοκιμάσεις. Αναπαυτικά, μοδάτα, σε όλα τα χρώματα, τα αθλητικά μπορούν να δώσουν προσωπικότητα στο ντύσιμό σου κάνοντας το μάξι λιγοτερο επίσημο από ότι είναι έτσι κι αλλιώς. Συνδύασε σε τη φούστα σου με ένα διάφανο πουκάμισο, με το cropped γκρι μπλουζάκι, με ένα απλό κορμάκι και το δερμάτινο jacket σου και είσαι έτοιμη.

Βέβαια, επειδή καταλαβαίνουμε πως είσαι φαν των ψηλοτάκουνων, εμείς σου δίνουμε και μία ενδεικτική επιλογή καθώς ταιριάζουν σχεδόν όλα τα είδη. Από ankle boots, μέχρι ψηλές μπότες και biker boots, όλα συνδυάζονται αρκεί να μην το παρακάνεις με το υπόλοιπο look.

Να θυμάσαι, για να είναι ισορροπημένο το στυλ σου θα δίνεις έμφαση σε ένα στοιχείο και τα υπόλοιπα θα φροντίζεις να είναι πιο απλά και να μην τραβάνε τόσο πολύ την προσοχή.

Καλή σου επιτυχία, την καινούργια σου φούστα θα την καταχαρείς!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα
To Queen.gr σας συνδυάζει την κυπαρισσί φούστα

To Queen.gr σας συνδυάζει το μπλε φόρεμα για το γάμο

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν